torstai 9. huhtikuuta 2009

Ja vaihteeksi koiruuksia...


Kyllin iso pylly on niin ihana, että siitä ei osaa pitää näppejään erossa. Häntä muistuttaa tosin kulahtanutta tiskiharjaa, mutta väliäkös sillä. Nyt Hilma pääsee jo kapuamaan sohvalle. Joskus istuksitaan näinkin rauhallisesti.
Hilma kävi eilen moikkaamassa vaariaan ja isomummia. Myös Bertta-sisko tuli kylään. Vauhtia ja vaaratilanteita oli riittämiin. Illalla uni maistuikin makeasti.

Hauskaa Pääsiäistä!


En koskaan revi elävästä puusta oksia. Järkytyin tänään kun läheisessä puistossa oleva iso pajuvanhus oli ilmeisesti puisto-osaston toimesta puolitettu. Juurella oli monta paksua oksaa täynnä täyteläisiä, pulleita pajunkissoja. Ihan erilaisia kuin nuorten pajujen kissat. Pakkohan minun oli muutamia oksia pelastaa kotiin. En tiedä, mikä idea pajun amputoimisessa oli. Mielestäni ei ollut huonokuntoinen eikä vaaraksi kenellekään. Tuli paha mieli.
Pidin tänään lomapäivän ja sain siivottua kunnolla, hoidettua ruokaostokset ja käytyä postissa. Voin viettää rauhassa Pääsiäistä. Jos ei ihan yhtä kova myrsky ole huomenna, voisi ulkoilla ja kuluttaa edes osan Mignon-munien kaloreista.

sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Kauneutta ja kulttuuria

Tulipa tänään tehtyä Ruohonjuuressa kosmetiikkahankintoja. Syystä tai toisesta olen kovin mieltynyt ruusua sisältävään kosmetiikkaan. Tietysti tuli myös ostettua syötävää. Löysin mm. tyrnijauhetta, mitä olen pitkään etsinyt.

Kävin katsomassa Tennispalatsissa Walt Disney ja Euroopan taide näyttelyn. Oli erittäin mielenkiintoinen. Ihastuin muutamaan vanhaan maalaukseen. Siitä tulikin mieleeni, että Ateneumissa en ole pitkään aikaan käynyt. Täytyypä pistää "työlistalle".

Joku on kasvanut...


Kaksi kuukautta sitten Hilma saapui taloon näin pienenä. Nyt painoa on jo yli 12 kg. Nopeasti tyttö kasvaa.