perjantai 24. helmikuuta 2012

Kivoja kortteja taas

Korttiringin Sanna lähetti ihania kortteja, joista näytille muutama:Kaunis, Mary Baxter St. Clairin keijukorttitaas lisää Lisi Martinin kortteja. Ihan kivasti tulee täytettä kansioon.


Kaunis vanhanaikainen valokuvakortti

Itse ostin tällaiset kortit. Racey Helpsin ja Audrey Tarrantin suloista kuvitusta
ja lisää ihania ovaalinmallisia kiiltokuvia.

Viikonloppuna olisi tiedossa pakkaamista ja siivoamista ja alkuviikolla purkamista ja järjestelemistä. Maanantaina pitäisi saada viimeiset tavarat täältä väliaikaiskodista oikeaan kotiin. Taulut, viherkasvit ym. tulevat sitten jossain vaiheessa vanhempieni luota evakosta.

Kohta päästään Hilman kanssa sohvalle istumaan, eikä tarvitse roikkua nojatuolissa torkuilla


Oikein hyvää viikonlopun alkua kaikille!

tiistai 21. helmikuuta 2012

Tiistain postikortit

Posteljooni toi ostokortteina pari vanhempaa Helsinki-aiheista korttia. Kerään kotikaupunkiani kuvaavia kortteja rajoitetusti.


Mustavalkoiset kortit ovat suosikkejani, ja tietysti vielä koira-aiheiset


Vielä näytille yksi ihana Lucie Lundbergin kortti sekä romanttinen, kohopainoinen kortti. Mun makuni korttien suhteen ulottuu laidasta laitaan, kuten kuvista huomaa.Olin tänään järjestelemässä kotona loput kirjat hyllyyn. Mapitkin ovat suht paikoillaan. Vielä olisi saatava mahtumaan täällä olevat kansiot. Keittiössä astioista on vasta murto-osa paikoillaan. Ja aikaa vie, ennenkuin saan evakosta viherkasvini ja taulut ovat seinällä. Osa joudutaan miettimään uusiksi; vain olohuoneen yhden seinän taulut menevät entisille paikoilleen. Kevät ja kesä tulee ja toivottavasti enemmän energiaa kodin laittamiseen ja sisustamiseen.

maanantai 20. helmikuuta 2012

Riemukas jälleennäkeminen

Kävin kotona tyhjentämässä muutaman pahvilaatikon, joista kaivoin esille rakkaat postikortti- ja kiiltokuvakansiot. Oli kiva nähdä ne neljän kuukauden jälkeen. Yritin niitä kirjahyllyyn järjestää, mutta vielä en ihan lopullista paikkaa niille keksinyt, kun uutena kirjahyllyasukkina mulle tuli vinyylilevysoitin ja viritinvahvistin, joille piti löytää tilaa. Vielä mukana olevat kymmenkunta mappia pitää mahduttaa joukkoon ja purkaa yksi korkea laatikollinen kirjoja. Sitten voin siirtyä astioiden purkamiseen. Viikonloppuna olisi tarkoitus päästä takaisin kotiin :)

Mun makkarissa olleet auringon läikittämät vaaleat tapetit sai lähteä. Tilalle tuli vaihteeksi maalia. Makkari on pieni, mutta päätyseinä maalattiin tällaiseksi:


Muut seinät maalattiin harmaalla ja kamalat beiget (entisen asukkaan värivalinta) vaatekaapit, jotka aikoinaan jäi maalaamatta, saivat valkoisen värin. Nyt pitäisikin sitten löytää uudet verhot ja päiväpeite. Entiset verhot olivat keltaiset ja päiväpeite sininen. Eivät oikein enää sovi uuteen värimaailmaan.

Ostokortteina tuli tänään Ruotsista tällaiset vanhat kortit:Vielä pitäisi ratkaista CD- ja DVD-levyjen säilytyspaikka. Löytää yhdistettyyn kirjasto-/koirahuoneeseen pieni kirjoituspöytä ja Hilmalle tuoli ym. Ja akaattikotilot siirtyvät olohuoneen kirjahyllystä keittiöön, kunhan keksin jonkin hyllykköratkaisun asumuksilleen. Väliaikaisesti saavat olla vanhan teakisen tason päällä, kunnes keksin jotain. Eli puuhaa riittää :)

sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Loma alkoi :)

Vihdoin kauan kaivattu loma alkoi. Viime viikko mentiin sairastapauksen vuoksi vajaalla miehityksellä ja kiirettä piti. Olen ollut niin väsynyt, että nukahdan nojatuoliin (mikä ei ole edes mukava istua).  Heräsin siihen, kun käsissäni olleen lasin sisältö oli sylissäni. Nyt täytyy yrittää kerätä voimia.

Tänään oli tarkoitus lähteä jatkamaan kirjahyllyprojektia, mutta sankka lumisade teki liikkumisen todella vaikeaksi. Liikenne ei toimin normaalisti, eikä jalkakäytäviä ole aurattu. Riitti, kun Hilman kanssa taaperrettiin kinttupolkuja eteenpäin. Eli huomenna sitten.

Sain korttiringin Paulalta aivan ihastuttavan kuorellisen kortteja, suurkiitokset.

Ihania uusia Kaarina Kailan kortteja:ja kokoelmasta puuttuvat Rudolf Koivun aakkoskortit, jotka on kovin haluttuja


Myös tällainen kaunis neitokainen löysi tiensä tänne


Mä lähetin Ystävänpäiväkortteja vain parille lähimmälle ystävälle, mutta sain korttiringin Sannalta ihanan ystävänpäiväkortin, joka pääsee enkelikorttikansiooni


Näin paljon olen kerännyt evakkoni (10.10.11 lähtien) aikana postikortteja.  Mukana olleisiin kansioihin on jo osa laitettu ja nuo kirjekuoret ovat täynnä kortteja. Sormet syyhyää, että pääsee jossain vaiheessa tämän kasan kimppuun. Varmasti vaihturikavereille löytyy myös täältä jotakin....


'