lauantai 26. maaliskuuta 2011

Earth hour ja muuta mukavaa

Osallistuin tänäkin vuonna Earth Houriin. Vietin tunnin katsellen kynttilöiden liekkiä ja nauttien lasillisesta viiniä. Myös tv ja läppäri pysyivät kiinni. Joskus tekee hyvää hiljentyä kuuntelemaan omia ajatuksiaan ja tuntemuksiaan.

Paljon ajattelemisen aihetta antoi päivällä Kulttuuritalolla vieraillut Lorna Byrne. Hänen kirjansa Enkeleitä hiuksissani teki aikoinaan minuun suuren vaikutuksen, eikä tullut mieleenikään, että hänet joskus ihan livenä näkisin. Mielenkiintoista viestiä hän toikin. Lopuksi hän "siunasi" ja halasi kaikki osallistujat. Miten pieni, mutta vaikuttava nainen. Hänen uusin kirjansa odottaa pöydällä lukemista.

Olin viime viikon kauan odottamallani talvilomalla, mutta ikävä kyllä sairastuin heti alkuviikosta kovaan flunssaan ja meni ihan pipariksi suunnitelmat. Olin ajatellut ulkoilla, kulkea luonnossa kameran kanssa, käydä leffassa ym., mutta tulikin vietettyä aikaa sängyssä peiton alla. No, kesäloma onneksi on jossain vaiheessa edessä....

Työnhaku jatkuu, vaikka kielteisiä vastauksia tippuu sähköpostiin melkein jokaisen hakemuksen jälkeen. Yritän kuitenkin löytää jostain voimaa jatkaa ja miettiä, miten voisi muuttaa hakemusta tai mitä muita kanavia voisin käyttää.

Kohta pitäisi muistaa kellot siirtää kesäaikaan. En ole aamuihmisiä, joten ärsyttää jo valmiiksi, kun pitää alkaa nousta aikaisemmin. No, tästä huolimatta oikein mukavaa kesän odotusta kaikille. Kevät on jo kohta täällä, vaikkei se aina siltä tunnukaan. Merkkejä on ilmassa: Näin joutsenten lentävän, sepelkyyhkykoiraat huhuilevat rouviaan ja harakka kantoi pesätarpeita kuusenlatvaan. Tästä se alkaa :)


PS. Tämä rakas mummeli on vielä ilonani, vaikka yhtenä iltana taas pelästyttikin. Näytti siltä, että kaasuuntuminen uusii taas, mutta onneksi selvittiin säikähdyksellä.