perjantai 22. heinäkuuta 2011

Perjantaina

Hieman on univelkaa, kun helle ei anna nukkua, vaan yöt menee pyöriessä kosteissa lakanoissa. Jotain tarttis kuitenkin jaksaa tehdä.

Päivän korttipostiin, joka näyttää tällaiselta:


Ruotsista huudetut muumikortit


Koirakorttivaihdossa saatu mopsi :)


Ja päivän Hilma, joka siirtyi vaihteeksi sohvalta parvekkeelle istumaan. Tukalaa on nelijalkaisenkin elämä näillä keleillä. Lenkit jää lyhyeksi ja sisään tullessa yleensä kastelen kylmällä vedellä suihkussa. Ja sen jälkeen Hilma menee tuulettimen eteen lattialle makaamaan.

Hikisestä olosta huolimatta, mukavaa perjantaipäivän jatkoa ja viikonlopun odotusta kaikille :)

torstai 21. heinäkuuta 2011

Nihkeän kosteaa kuin tropiikissa

On ollut nihkeän painostava ilma. Jätin kuntosalin väliin, kun liian lämmin ja selkäni ja hartiani hierottiin eilen, joten ajattelin niiden antaa hieman levätä. Käväisin vain vanhempieni luona kaffella.

Eilinen päivä sujui siis Ikeassa shoppaillessa ja hieronnassa. Säilytyslaatikoita ym. tuli ostettua ja sitten Hilmalle tällainen uusi lelulaatikko. Tietysti tytölle pinkkiä.


Outoa, kun tänään ei tullut korttipostia ollenkaan. Eilen tuli vaihturina ihana Pupu Tupuna, joka minulta puuttui


Hilma on niin suloinen, kun istuu sohvalla. Piti näpätä kuva :)

tiistai 19. heinäkuuta 2011

Vieraita Keski-Suomesta


Tänään kävi vieraita, tai oikeastaan tuttuja Keski-Suomesta. Tulivat varta vasten Hilmaa katsomaan. Ja mahtavana tuliaisena iso koiranruokasäkki :) Hilma ensin hieman ujosteli, mutta sitten istuttiin sylissä rapsuteltavana ja annettiin suukkoja. Kuvia ei linssiluteesta oikein saanut.


Eikä tätäkään päivää ilman postikortteja. Ruotsista saapui Elsa Beskowin kortteja, joista tässä muutama:


Tein taas yhden työhakemuksenkin. Vaikka lomalla olenkin, yritän pysyä valppaana avoimien paikkojen suhteen.

Ihan mukava päivä, huomenna sitten hyvän ystävän kanssa Ikeaan ja hierottavaksi, ihanaa.

maanantai 18. heinäkuuta 2011

Eka virallinen lomapäivä

Olin tänään kuntosaliohjaajan luona. Hän teki mulle ohjelman, joka tuntui melko rankalta, vaikka liikkeitä on puolet vähemmän kuin mitä olen tehnyt. Tärkeää tietty on, että liikkeet tekee oikein ja siinä olikin mulla hieman korjattavaa. Nyt on sellainen olo, että lihakset on huomenna todella kipeenä.

Kävin ostamassa Hilmalle uuden näyttelyhihnan ja akaattikotiloille seepiaa. Eläintarvikeliikkeen vieressä on postimerkkikauppa,  jossa myydään myös kortteja. Tässä mun saalista:


Koskimiehen Pupu Tupunat, mun suosikkejani.


Pitkästä aikaa uusia Ompun kortteja.


ja ihanat koirakortit.


Tällainen ihanuus oli odottamassa, kun tulin kotiin. Kiitos Jaana


ja nämä ihanat Bonzo-kortitkin, jotka huusin Ruotsista, saapuivat tänään. Tässä vaan osa korteista.

Eli ihan kiva eka lomapäivä on ollut. Huomenna tuleekin sitten Keski-Suomesta vieraita, joten mukavaa ohjelmaa tiedossa.

sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Lepoa ja liikuntaa


On ollut oikein mukava sunnuntai. Nukuin pitkään. Hieman siivosin kotona. Kävelin Hesyn kirppikselle, sieltä Oulunkylään salille ja vielä kotiin. Nyt tekeillä kuorrutettua kukkakaalia. Hieman myöhään menee ruokailu, mutta haitanneeko tuo.

Hilma löysi eilen kepin, mikä laitettiin jemmaan ulos odottamaan seuraavaa ulkoilua. No, Hilma muisti tänään minne keppi jäi ja sitä kannettiinkin sitten ihan koko matkan mukana :)