perjantai 4. kesäkuuta 2010

Se on sitten kesäloma

Eka viikko lomaa takana, kaksi  jäljellä. Harmittavasti iski sarveiskalvotulehdus vasempaan silmään ja vaiva on hieman häirinnyt suunnitelmia. Auringonvalo on viiltänyt kuin veitsi, joten haaveilemani pitkät lenkit kameran kanssa luonnossa ovat toistaiseksi tekemättä. Onneksi on nyt lääkkeet ja maanantaina silmäklinikalla kontrollikäynti ja bakteeriviljelyn tulokset. Toivottavasti osui oikea lääke heti alkuunsa. Ainakin silmä tuntuu hieman paremmalta kuin alkuviikosta.

Ostin eilen muutaman kukan parvekkeelle. En laittanut niin paljon istutuksia kuin edellisinä vuosina, mutta jotain sentään. Muutamia orvokkeja, pelargonian ym. Yrttejä on myös tarkoitus istuttaa, mutta olivat niin huonon näköisiä, etten vielä ostanut.Sain vihdoin kyydin huonekalukirppiksille. Pitkään on ollut hakusessa halpa nojatuoli olohuoneeseen. Entisestä koirien tuolista on päällyskangas kulunut puhki. Kallista en viitsi hankkia, koska täällä koirat saavat istua tuolilla ja sohvalla. Muutama paikka tuli kierrettyä, ennen kuin löytyi edes jotensakin sopiva tuoli. Keinonahkaa, joten helpompi pitää puhtaana karvoista kuin kankainen. Kylli-mummukka oli silmät pyöreenä, kun vanhaa tuolia vietiin ulos. Uusi tuoli ei jostain syystä ole vielä ollut kovinkaan kiinnostava. Kumpikin tytöistä on käynyt sen katsastamassa, mutta ei vielä ole kelpuuttanut makuupaikakseen.

Hilman toinen juoksu alkoi vihdoinkin. Merkkejä on ollut ilmassa jo kauan. Nuo pöksyt vaan eivät ole bullin pyöreälle peffalle suunniteltuja. Jatkuvasti saa olla pöksyjä lattialta keräämässä ja uudelleen päälle laittamassa. Kyllillä ei nyt enää tuota "ongelmaa" olekaan.