torstai 28. kesäkuuta 2012

Sekaisin kuin seinäkello :)

Huh huijaa. Miten sitä ihminen osaakin olla rättipoikki ja pää aivan sekaisin. Uutta asiaa tullut tuutin täydeltä, mutta en osaa hahmottaa kokonaisuutta tai käyttää ohjelmia ym. Mutta ei se ihmekään ole, kun olen neljä päivää vasta toisen avustuksella katsellut toimenkuvaani liittyviä juttuja. Vierihoito loppuu maanantaina ja sitten mulla olisi kolme viikkoa oppia jutut ennenkuin alkaa täys tohina. Hieman paniikin poikasta meinaa iskeä, vaikka yritänkin pitää pääni kylmänä.

Postikortteja olen lähetellyt ja järjestellyt kansioihin. Tänään hain ystäväni Jaanan minulle lähettämän ihanan korttilähetyksen. Laatikon sisältöä täytyy ihan ajan kanssa tutkiskella :)


Viikonloppu lähestyy ja saa relata. Jos sää suosisi, voisi yrittää ehtiä istuskella myös parvekkeella, ja nautiskella kukista, hyvästä kirjasta ja ehkä parista viinilasillisesta.


Tämän ihanan Inge Löökin kortin myötä toivottelen kaikille letkeää viikonloppua :)

sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Hyvällä mielellä uuteen viikkoon

Olen tänään tehnyt kaikenlaista pientä ja yrittänyt ottaa rauhallisesti. Parvekkeelle laitoin vihdoin kukkia - tällä kertaa aika pienellä budjetilla. Mutta ei kai se määrä tärkein asia ole.


Näitä oli pakko ostaa, vaikka hinta oli melkoinen. Ajattelin katsoa Neiti Marplen ja nauttia kahvista, jätskistä ja mansikoista :)

Oikein hyvää alkavaa viikkoa kaikille. Nauttikaa Suomen suvesta. Se on aina yhtä ihana, vaikka helteitä ei olisikaan.