sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Keräilijä teki löydön

Sain yhtäkkiä päähäni tällä viikolla, kun pääsin eräänä päivänä aikaisin töistä kotiin, että käyn tutussa postimerkkiliikkeessä katsomassa, olisiko siellä koirakortteja. Lähinnä omaa rotuani etsin ja löysinkin pari korttia, joista olin todella iloinen.Olivat hieman vanhempaa tuotantoa ja maksoivat muutaman euron kappaleelta.

Sitten myyjä toi eteeni vielä toisen laatikollisen uudempia kortteja. Ja mitä sieltä löytyikään; valtavasti bulldoggikortteja. En voinut vastustaa kiusausta, vaikka rahaa ei ollutkaan kortteihin tuollaista summaa budjetoitu. Saaliina 140 korttia, joista 44 minulle uutta ja kokoelmaani päätyvää. En ehtinyt liikkeessä kortteja sen kummenmin tutkia, kun oli kiire koiria ulkoiluttamaan. Kotona sitten tutkiskelin ja yllätyksekseni huomasin, että kortit olivat minulle tutun henkilön jäämistöä. Hänen luonaan vierailin näyttämässä ensimmäistä bulldoggin pentuani. Jokin etiäinen minulla oli,  miksi piti yhtäkkiä lähteä katsomaan kortteja, vaikka en ollut tuolla vieraillutkaan pariin vuoteen.

Loput korteista laitoin fb:iin oman rotuni kirppisosioon, jossa rodun harrastajat vaihtelevat postikortteja, laittavat näytille hyviä kirppislöytöjään jne. Melko pian melkein kaikki kortit varattiin. Yritin saada jokaiselle jotakin. Jaettu ilo kun on paras ilo.