torstai 3. marraskuuta 2011

Työkuulumisia ym.

Nyt on päällikön kanssa käyty keskustelut. Lopputulema on se, että mun työsuhde jatkuu entisellään toistaiseksi samassa myymälässä ja saman tiimin kanssa kuin ennen. Me sitten paikkaamme yhden kokopäiväisen poislähteneen työpanoksen, eli oravanpyörän vauhti kiihtyy. Kuuden tunnin päivään tulee yksi kymmenen minuutin ruokatauko. Kiirettä pitää, että ehtii syödä. Yleensä syön lämpimän aterian töissä, kun illalla menee 19.30-20.00 välille, ennenkuin saa ruokaa. Jos syön lämpimän aterian tuohon aikaan, ei pysty enää lähtemään liikuntaharrastuksiin. No, katsotaan, miten energia riittää jouluun ja vaalien pyörittämiseen. Työpaikan haku jatkuu mulla tietty koko ajan, mutta hakijoita tulee koko ajan enemmän ja enemmän, kun kuuntelee uutisia YT-neuvotteluista. Yritän kovasti silti pysyä positiivisella mielellä, ja viestittää universumille hyvää energiaa.

Tänään tuli kivaa postia. Korttiringin Ritva muisti minua tällaisella ihanalla kortilla


Ja Ruotsista sain kauniin lumiukkokortin


Ja myös muutama  uusi kiiltokuva on tarttunut kokoelmiin, vaikka olenkin jonkinlaisessa ostolakossa tällä hetkellä, kun rahat eivät riitä edes laskuihin. Ihania nämä antiikkiset kiiltokuvat


Torstai on toivoa täynnä ja huomenna jo perjantai ja viikonloppu edessä. Eiköhän tässä sinne asti jaksella. Tiedossa onkin ohjelmasta vapaa viikonloppu, jonka aion hyödyntää liikunnan ja kotiaskareitten  parissa. Tietty myös skypetellä hyvän ystävän kanssa ja katsoa pari leffaa.

maanantai 31. lokakuuta 2011

Paljon mukavaa ohjelmaa

Viikonloppuna oli paljon mukavaa ohjelmaa. Perjantai-iltana olin syömässä neljän entisen työkaverin kanssa. Oli ihan kiva nähdä, vaikka olikin niin haikeeta. Tuli niin ikävä entistä elämää, vaikka tuollakin on jatkuvat YT-neuvottelut ja varmasti ahdistava ilmapiiri.

Lauantaina olin Kirjamessuilla. Vaikka kirjafriikki olenkin, tahtoo tuolla tulla ihan ähky, kun olisi niin paljon katsottavaa, mutta ei vaan ehdi eikä jaksa. Ostan melko kriittisesti uusia kirjoja jo entuudestaan turvoksissa oleviin kirjahyllyihin. Tällaiset kirjat löytyi nyt messuilta alekorista. Kestävät monta lukukertaa:


Sunnuntaina olin meedio Marja Pennasen tilaisuudessa. Ei ollut ensimmäinen, eikä viimeinenkään kerta. Mun mukana olleille tuli luenta, ihana yllätys.

Eräältä bulldoggi-ihmiseltä sain vaihturina tällaisen ihanan kortin


Ja nyt täytyy sanoa, että dementia iski. Muistaakseni kiitinkin näistä korttirinkiläiseltä saamistani korteista, mutta kun otin ne pois kuoresta enkä heti ehtinyt niitä esille laittaa, en kuolemaksenikaan muista, keneltä nämä sain. Kuoressa oli muutakin, mutta laitan näytille nämä kaksi. Kiitos kuitenkin kovasti kauniista korteista...Ja vielä yksi ostokortti, eli Michaelisin käsialaa oleva koira


Töissä hieman ahdistaa. Sen lisäksi, että henkilökuntaa on vähemmän kuin ennen niin myös ilmapiiri on ollut jotenkin kireä ja ahdistava. Yritän jaksaa ja ajatella aina tulevaa viikonloppua sekä tietysti jatkaa työnhakua...