maanantai 31. lokakuuta 2011

Paljon mukavaa ohjelmaa

Viikonloppuna oli paljon mukavaa ohjelmaa. Perjantai-iltana olin syömässä neljän entisen työkaverin kanssa. Oli ihan kiva nähdä, vaikka olikin niin haikeeta. Tuli niin ikävä entistä elämää, vaikka tuollakin on jatkuvat YT-neuvottelut ja varmasti ahdistava ilmapiiri.

Lauantaina olin Kirjamessuilla. Vaikka kirjafriikki olenkin, tahtoo tuolla tulla ihan ähky, kun olisi niin paljon katsottavaa, mutta ei vaan ehdi eikä jaksa. Ostan melko kriittisesti uusia kirjoja jo entuudestaan turvoksissa oleviin kirjahyllyihin. Tällaiset kirjat löytyi nyt messuilta alekorista. Kestävät monta lukukertaa:


Sunnuntaina olin meedio Marja Pennasen tilaisuudessa. Ei ollut ensimmäinen, eikä viimeinenkään kerta. Mun mukana olleille tuli luenta, ihana yllätys.

Eräältä bulldoggi-ihmiseltä sain vaihturina tällaisen ihanan kortin


Ja nyt täytyy sanoa, että dementia iski. Muistaakseni kiitinkin näistä korttirinkiläiseltä saamistani korteista, mutta kun otin ne pois kuoresta enkä heti ehtinyt niitä esille laittaa, en kuolemaksenikaan muista, keneltä nämä sain. Kuoressa oli muutakin, mutta laitan näytille nämä kaksi. Kiitos kuitenkin kovasti kauniista korteista...Ja vielä yksi ostokortti, eli Michaelisin käsialaa oleva koira


Töissä hieman ahdistaa. Sen lisäksi, että henkilökuntaa on vähemmän kuin ennen niin myös ilmapiiri on ollut jotenkin kireä ja ahdistava. Yritän jaksaa ja ajatella aina tulevaa viikonloppua sekä tietysti jatkaa työnhakua...

Ei kommentteja: