torstai 22. syyskuuta 2011

Työ torpeedoi harrastukset

Pitipä mennä tänään salille, mutta töissä oli aikamoinen kaaos. Yksi lomalla, toinen sairaslomalla. Toinen maksupääte rikki.  Puolen tunnin ruokista lukuun ottamatta palvelin tauotta asiakkaita. Olin ihan puhki ja meni 20 minuuttia yli työvuoron. Merkitsin ylös. En todellakaan aio tuntityöläisenä tehdä ylimääräistä.  Pääsin sen verran myöhään kotiin, ettei enää salille kannattanut lähteä. Harmittaa, kun joutuu harrastuksista tinkimään. Varsinkin kun olisi tehnyt hyvää - niskani on jumissa.

Päivän kortit ovat tällä kertaa koira-aiheisia ja itse netistä huudettuja:Sekä vielä yksi kaunis, vanha kiiltokuvakeskiviikko 21. syyskuuta 2011

Viimeisimmät postikortit

Sain jo eilen korttiringin Paulalta aivan ihanan enkelikortin, jota ei vielä kokoelmassani oleItse ostin Sokokselta näin suloisen bulldoggikortin


Sain tänään Kreikasta postcrossingkortin. Kuvassa maisema (tyypillinen turistikortti), vaikka olen esittelyssäni kertonut, etten sellaisia halua. Ja tekstissä luki vaan, että vaikea löytää eläinkortteja. Joopa joo. Varsinkin kun en ole sanonut haluavani eläinkortteja; ainoastaan koiria ja siilejä. Eikä oikeastaan muuta tekstiä ollutkaan, kuin että toivottavasti pidän kortista. No, en pitänyt.  Lisäksi kortista puuttui ID-numero. Eli yhtään ei ole panostettu kortin lähettämiseen :( Jonkun mielestä saatan olla kiittämätön, mutta on varaa olla, kun itse parhaani mukaan yritän satsata kortteihin.

sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Kirpputoria ja hyvää mieltä


Aamupäivällä käydessäni Hilman kanssa ulkona bongasin täydellisimmän muotoiset ja kauneimmat isot punaiset kärpässienet, mitä olen koskaan nähnyt. Ei ollut kamera mukana, joten päätin Hesyn kirpputorille lähtiessäni käydä ottamassa niistä kuvan. Mikä pettymys, kun tulin uudelleen paikalle. Joku oli potkinut rikki nuo kaunottaret :( Vaikka kyseessä onkin myrkyllinen sieni, en ymmärrä, miksi ne pitää aina rikkoa. Mua harmitti valtavasti.

Mun pitäisi alkaa pakata tavaroita pois, mutta en voi vastustaa eriparisia astioita, joita tarttui tänäänkin matkaan, huokaus. Tällaisia mun mielestä kauniita astioita löysin:


Tämä maljakko maksoi 0,50 €. En voinut jättää ottamatta.


Purnukka, jonka tulevasta sisällöstä en vielä tiedä...


Kaunis lautanen, joita ostin kaksi kappaletta (a'la Staffordshire, England).


Isompi ranskalainen ruokalautanen


Jogurtin syöntiä varten kaunis kiinalainen pikku kulho.


Kaunis kahvikuppi tasseineen (Masons, England). Tämä tulee joskus esille, kunhan saisin keittiöön hyllyjä.


Uudempaa tuotantoa 2 kpl espressokuppeja.


Pieni emalikulho

Kaunis muumiaiheinen rasia (kerään kaikenlaisia peltirasioita)Ja vanha täkki, joka tulee sijaisasuntoon Hilmalle päiväpediksi. Öisinhän neiti nukkuu mun vieressä.

Lisäksi  löytyi postikortteja, Hilmalle uusi lelu ja metallinen pieni kiinalaisaiheinen tarjotin.

Kirpparilla käynti piristi mielialaa, mutta eniten ilahduin siitä, että isäni pyysi tänään anteeksi ja halasi. En olisi uskonut tuota mahdolliseksi :) Tuli hyvä mieli, tästä on helppo taas jatkaa eteenpäin - kohti seuraavaa myrskyä - isäni tuntien ;)