lauantai 27. maaliskuuta 2010

Muista Earth Hour tänään klo 20.30!Eli valot sammuksiin tunniksi tänään klo 20.30. Osallistuin jo viime vuonna tähän tempaukseen.

Bloggaamaankaan en ole ehtinyt. Eipä tosin kummempia kuulukaan. Kylli toipui hyvin leikkauksesta ja on mielestäni hieman piristynytkin. Hilmalla ei pattereista veto lopu, Duracell mikä Duracell :)

Taiteesta kävin jokin nauttimassa Taidemaalariliiton teosvälityksessä Kaapelitehtaalla. Kuinkakohan mones kerta se kohdallani jo oli. Suosittelen lämpimästi. Myönnän, että sorruin... Pienipalkkaisen ei  varmaankaan kannattaisi tauluja ostella, mutta kun saa osissa maksaa, niin mielelläni kannatan käsityöläisiä. En saanut vielä kunnollista kuvaa otettua, joten jääköön toiseen kertaan.

Täytyisi tehdä kirpputorikierros ja täydentää Hilman lelulaatikon sisältöä. Meillä on melkoinen paralympialaisjoukkue koolla, vai mitä sanotte tästä. Kirahvikin on kokenut neliraaja-amputaation :(Päivän pieni ilo: lintujen ruokintapaikalla oli närhi nauttimassa laittamastani eväistä. Kaunis, mutta niin pahaääninen lintu.

Oikein mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille. Levätkää ja leikkikää.