sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Kirjoja ja postikortteja

Kävin tänään kotona ja sain alkuun kirjojen järjestämisen. Paljon on vielä laitettavaa, mutta ensin täytyy saada levysoitin ja kaiuttimet paikoilleen, niin tiedän, paljonko jää tilaa muulle tavaralle. Mun kotiin kun ei mahdu juuri muita tasoja kuin kirjahyllyjä.

Olen niin tyytyväinen, kun isäni sai kellarissaan ruiskumaalattua mun kulahtaneet, männynväriset Lundiat. Niistä tuli todella nätit. Kaikki viisi hyllystöä ovat samanväriset.


Tässä olisi sitten työmaata lomaviikolle.... Kahdessa huoneessa tällaiset kasat tavaraa. Lisäksi osa vanhemmillani säilytettävänä ja tietty osa mukana väliaikaisasunnossa. Ja paljon on siivottavaa; kaikki on pölyn peitossa.


Tällaisessa tilanteessa toivoisin olevani minimalisti - kuinka helppoa olisikaan. Vaan kun tykkään runsaasta ja olen hamsteri-harakka, niin siitä saa kärsiä.

Sain samalla väärin jo kotiosoitteeseeni ohjautuneet postinikin. Siellä oli kiva yllätys; olen voittanut Voi Hyvin -lehden kilpailussa kaksi lippua Kansallisteatteriin :)

Ja tietysti postin joukossa oli myös postikortteja sisältäviä kuoria. Tässä jotain näytille:

Sinikalta sain mm. tällaisen ihanan Marjolein Bastinin kortin


sekä hauskan Anne Karlssonin kortin, jossa kuvataan vanhoja leikkejä, tässä kyseessä vettä kengässä.  Kiva ja värikäs kortti.


Sanna muisti minua paksulla kirjekuorella, josta laitan esille vaikkapa nämä:


Ihana, vanhankaikainen kortti, joka on uusi lisä kokoelmiini.


Kaunis Lisi Martinin kortti sekä nätti, vanha enkeliaiheinen joulukortti


sekä ihana Lennart Heljen kortti


Itse olen ostanut mm. tällaiset kortit. Tässä oli hyvä mietelause, joten kortti tarttui S-Marketista lauantaina matkaan


ja tällaisen maukkaan Marjolein Bastinin ostin


Mä olen alkanut myös pistää sivuun postimerkkejä ja jonkin verran ostanutkin niitä. Tarkoitus ei ole alkaa kovin aktiivisesti merkkejä keräämään, mutta ajattelin ottaa nätit merkit talteen. Täytyy vaan perehtyä siihen, miten merkkejä liotellaan ja missä ja miten niitä säilytän.

Eipä muuta kuin hyvää yötä. Odotan vielä pesukoneen pysähtymistä ja sitten saakin Nukkumatti kutsua.