keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Maailman ihanin näky

on Kylli lepäämässä sängyssäni. Mummelille on rauhoitettu toipumispaikka portin taakse. Hilma käy välillä kurkistelemassa.
Kunnon märkäkohtuhan se oli ja lisäksi löytyi kohdusta myoma. Toivottavasti Kylli kuntoutuu nopeasti. Olen kiitollinen siitä, että kaikki sujui hyvin. Ja kiitos sille, kenelle se kuuluu, eli  luottoeläinlääkärillemme Jukka Marttilalle Helsingin eläinlääkärikeskuksesta.

Laitetaanpa jotain muutakin. Kävin kirjastossa hakemassa kirjan Miina. Vaikuttaa mielenkiintoiselta. Ja miksei vaikuttaisi, kun värikkäästä persoonasta on kyse.


Ja tasapuolisuuden vuoksi,  vielä kuva Hilmasta tältä aamulta sohvalta makaamassa auringonpaisteessa.
Eilen kävimme rokotuksissa ja muutoin niin rasavilli typykkä muuttui äkkiä matalana ryömiväksi ja vapisevaksi. Mutta kun ei mitään kamalaa tapahtunut ja saatiin vielä muutama makupala, tapahtui tuttu Jekyl ja Hyde ilmiö. Neidissä riitti taas virtaa vaikka muille jakaa :)

tiistai 23. helmikuuta 2010

Suojelusenkeleitä mummelille

Piti kirjoitella kuulumisia, mutta nyt päällimmäisenä on huoli. Kyllillä todettiin juuri kohtutulehdus ja huomenna olisi leikkaus edessä. Pelottaa, vaikka uskonkin kaiken sujuvan hyvin. Olen yrittänyt pyytää Kyllille suojelusenkeleitä matkaan. Toivottavasti ovat kuulolla.