perjantai 28. joulukuuta 2012

Minne aika on kadonnut?Olen ollut työttömänä lähes viisi kuukautta. Aikaa olisi, mutta puhti, tarmo ja mielenkiinto hukassa. Päivät kulkevat ohitse huomaamatta. Tunteiden kirjo on melkoista vuoristorataa. Jospa uusi vuosi toisi parannusta elämäntapoihin. Rytmiä nukkumiseen ja heräämiseen ja ehkä uusien asioiden opettelemiseen. Itsehän muutos on tehtävä, kukaan muukaan ei sitä puolestani tee, tiedän sen.  Edelleen haluan vakaasti uskoa siihen, että sopiva työpaikka on jossain mua varten, vaikka huomaankin, ettei vapaita paikkoja minun osaamisellani juurikaan ole. Yritän olla huolehtimatta asiasta ja ottaa päivän kerrallaan.
 
Joulu, lempijuhlani, on takanapäin. Aaton vietin vanhempieni ja pikku-siskoni perheen kanssa. Tärkeintä oli ruokailu ja yhdessäolo. Joulupäivänä lötköilin ja tapaninpäivänä olin Hesyllä vapaaehtoisena siivoamassa kissojen loosseja. Rankkaa, mutta palkitsevaa työtä.
 
Uutena vuotena olen illan kotona, sillä Hilma ei oikein tykkää ilotulitteista. Täytynee taas valvoa pitkälle aamuyöhön, ennenkuin saan hänet viimeisen kerran hädälle. Onneksi uusi vuosi on vaan kerran vuodessa.
 
Oikein mukavaa kohta alkavaa vuotta 2013 kaikille! Yritetään tehdä siitä onnellinen ja menestyksekäs.
 
PS. Yritän myös päivittää blogia ahkerammin...

 
Eipä näytä kuusi miltään kun jouduin salamaa käyttämään, mutta muutoin oli niin hämärä kuva
 
 
Hilma rakastaa paketteja. Jouduin hieman avittamaan. Hyvä, ettei sormet lähteneet mukana :)