torstai 7. heinäkuuta 2011

Torstain postikortit


Tänään tuli postissa mm. tällaiset ihanat Lisi Martinin kortit, jotka olin huutanut.

Ja tämä kaunis enkelikortti


Sain hankittua syksyä varten antennitalouden tallentavan digiboksin. On tarpeellinen, kun joudun muuttamaan evakkoon putkiremontin takia toisten nurkkiin. Minä kun harvoin ehdin katsoa mitään telkkarista silloin, kun ohjelma tulee. Aina täytyy tallentaa ja katsoa myöhemmin.

Yritän tänään vielä hieman kuntoilla, vaikka helle ei siihen kannustakaan. Kohta on tämä eka lomapätkä loppu, mutta onneksi vielä on kivaa ohjelmaa tiedossa.


keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Kaupungilla kuljeskelua

Eilen näin hyvää ystävääni ja kuljeskelimme kaupungilla ostoksia tehden. Tuli käytyä kiviliikkeessä, kirjakaupassa, kosmetiikkaostoksilla ym. Lisäksi tuli nautittua pizzaa ja shampanjaa. Varsin mainio päivä siis.

Tällaisen hauskan kirjan  löysin Sammakko kirjakaupan alekorista kahden euron hintaan:


Tunnustan, etten ole lukenut Kiroileva siili -kirjoja, mutta tähän Milla Paloniemen pieneen kirjaan ihastuin.

Ja tottakai piti ostaa muutama korttikin. Reetta Isotupa-Siltasen kortit ovat huikeita ja yritänkin niillä kartuttaa korttikokoelmaani.Norsukortti ei ole hänen käsialaansa, mutta oli niin hauska, että lähti mukaan.


Tällaisen ihanan kivestä tehdyn tuikku"lyhdyn" ostin.

Ja sitten parit netin kautta ostamani kortit. Pirkko Koskimiehen korteista tykkään  värikkyytensä takia

sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Kirppiksellä taas

Hieman aurinko meni pilveen, joten jaksoin lähteä käymään Hesyn kirppiksellä, josta löytyikin kaikkea pientä kivaa edullisesti.


60-70-luvun värimaailmaa olevat verhot, joiden väri hieman muuttui kuvassa. Pohja on ruskeampi. Tulevat talviverhoiksi yhdistettyyn kirjasto/koirahuoneeseen, jota alan jossain vaiheessa kalustamaan muutoinkin. Kunhan putkihommat on hoidettu ensin alta pois.

Eteisessä mulla on vaatenaulakon näkösuojana verho. Nyt löytyi vaihtoverho. Tällaisen ison kangaspalan löysin.Vihreä kynttilänjalka tai yhden kukan maljakko, miten tuota nyt haluaakin käyttää.


Tätä sarjaa mulla on jo yksi kirja. Ihana kuvitus :)


Heh, yritin ottaa tämän päivän lookistani kuvaa. Tämän mekon ostin maanantaina ja onkin oikein mukava päällä.


Hilmaakaan ei unohdettu; tuliaisina uusi lelu.

Yritän vielä käydä tämään kuntosalilla, kun en ole jaksanut helteen vuoksi treenata. Ja sitten vielä illalla voisi katsoa jonkun leffan tai tallennetun Hercule Poirotin. Siinäpä olisikin mukava sunnuntaipäivän päätös.


Hyvää alkavaa uutta viikkoa kaikille!