torstai 29. joulukuuta 2011

Saakelin Itella!!!!!

Ei riitä, että muutaman kerran viikossa joutuu reklamoimaan vioittuneista korteista. Nyt ovat alkaneet sekoittaa jo väliaikaisen osoitteenmuutoksenikin. Olen siskoni asunnossa, josta hän on tehnyt pysyvän osoitteenmuutoksen. Hän ilmoitti mulle eilen, että oli saanut uuteen osoitteeseensa ison kuorellisen mulle kuuluvaa postia! Toi sen ystävällisesti mulle työstä tullessaan. Ja siellä oli kaikenlaista, minkä perään jo kaipailin. Eikä siinä kaikki. Mun vakituisen osoitteen naapureiden postia tulee mulle. Eikä meidän nimetkään ole samanlaiset. Ei muuta kuin taas palautetta Itellalle. Kiva olla joka toinen päivä piikkinä lihassa.

Koska laitoin korttirinkiläisten joulukortteja esiin, niin tässäpä vielä matkalla seikkailleet kortit, joista kiitos kaimalleni Marjutille sekä Maaritille. Kiva kortit kokoelmaa täydentämään :)Laitetaanpa sitten muutama ostokorttikin. Tämä on ihana kortti, jossa tytön hame on kangasta


Ihana pullea Ompun punatulkku :)


ja vanhanaikainen joulukortti, jossa on ihanaa, tummaa hilettä


Hieman vinksallaan mun kuvat. Kameralla joudun ottamaan ja täällä on valaistus heikohko...

Tällaisen ihanan Marjolein Bastinin kortin sain erään toisen korttiringin kautta


sekä postcrossingin kautta Koreasta saamani uudenvuodenkortti


Saa nähdä, olivatko tässä vuoden 2011 viimeiset kortit, vai vieläkö posteljooni tuo huomenna jotakin.

keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Viimeisiä viedään

Kohta on tämä vuosi lopuillaan. Toivon, että vuosi 2012 tuo tullessaan paljon mukavia asioita. Olen tehnyt listan "uuden vuoden lupauksista", joita aion pienin askelin toteuttaa. Katsotaanpa kuinka käy.

Flunssa edelleen tallella, mutta töihin oli mentävä. Kuumetta mulle ei yleensäkäännouse, mutta olo ei ole kaksinen. Toivottavasti tästä nopeasti tokenen.

Sain tänään Alaskasta ihanan postcrossingkortin. Oli vahingoittumaton, toisin kuin Hilman kasvattajalta saamani ihana bulldoggiaiheinen panoraamakortti, jossa toisen bullipennulla oli keskellä päätä lajittelukoneen jäljet. Siispä taas palautetta laittamaan. Loppuuko tämä koskaan?


Nyt otan vielä lämmintä glögiä, sitten Hilman pikapissatus ja toivon saavani nukkua yöni, ilman että yskin koko ajan.

sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Hyvää joulupäivää

Me olemme Hilman kanssa viettäneet eräänlaista "pula-ajan" joulua. Ei kuusta, ei koristeita, ei lahjoja (paitsi pari pientä herkkupakettia Hilmikselle). Ensi vuonna sitten taas normijouluvietto, kun ollaan takaisin kotona.

Aattona kävin vanhempieni luona syömässä ja tapasin samalla siskoni poikineen.

Ei kovin jouluiselta näytä tämä ikkunasta näkyvä maisema :( Koko ajan sataa vettä ja on pimeää.Olen saanut paljon ihania joulukortteja, joista tässä korttirinkiläisten lähettämiä. Kiitos Ulla M, Pii, Pirjo-Liisa, Tuula, Sini, Paula, Sari, Tanja, Ritva, Sanna, Ulla S, ja Pirkko.


Kaikki muut tulivat hyväkuntoisina perille, paitsi Piin lähettämä ihana, iso Rudolf Koivun kortti. Vauriot voi nähdä kuvastakin. Arvatkaa vaan, lähtikö Itellalle taas noottia.
Vaikka ei lahjoja ostettu, sain äidin tekemät villasukat. Olen villasukka-addikti.

'

Hilma oli innoissaan pienistä lahjapaketeista, joissa oli sisällä herkkuja :)
Kaiken töissä rehkimisen jälkeen kävi, kuten pelkäsin. Jo perjantaina kurkkua kutitti ja nyt se on todella kipeä ja flunssa yrittää iskeä. Tietysti heti kun on muutama vapaapäivä. Olen ottanut tänään rennosti ja katsellut leffoja. Vain pakolliset ulkoilut Hilman kanssa.

Oikein mukavaa joulun jatkoa kaikille!