sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Hyvää joulupäivää

Me olemme Hilman kanssa viettäneet eräänlaista "pula-ajan" joulua. Ei kuusta, ei koristeita, ei lahjoja (paitsi pari pientä herkkupakettia Hilmikselle). Ensi vuonna sitten taas normijouluvietto, kun ollaan takaisin kotona.

Aattona kävin vanhempieni luona syömässä ja tapasin samalla siskoni poikineen.

Ei kovin jouluiselta näytä tämä ikkunasta näkyvä maisema :( Koko ajan sataa vettä ja on pimeää.Olen saanut paljon ihania joulukortteja, joista tässä korttirinkiläisten lähettämiä. Kiitos Ulla M, Pii, Pirjo-Liisa, Tuula, Sini, Paula, Sari, Tanja, Ritva, Sanna, Ulla S, ja Pirkko.


Kaikki muut tulivat hyväkuntoisina perille, paitsi Piin lähettämä ihana, iso Rudolf Koivun kortti. Vauriot voi nähdä kuvastakin. Arvatkaa vaan, lähtikö Itellalle taas noottia.
Vaikka ei lahjoja ostettu, sain äidin tekemät villasukat. Olen villasukka-addikti.

'

Hilma oli innoissaan pienistä lahjapaketeista, joissa oli sisällä herkkuja :)
Kaiken töissä rehkimisen jälkeen kävi, kuten pelkäsin. Jo perjantaina kurkkua kutitti ja nyt se on todella kipeä ja flunssa yrittää iskeä. Tietysti heti kun on muutama vapaapäivä. Olen ottanut tänään rennosti ja katsellut leffoja. Vain pakolliset ulkoilut Hilman kanssa.

Oikein mukavaa joulun jatkoa kaikille!
3 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Kiitos sinulle ihanasta korttilähetyksestäsi, jonka vasta tänään ehdin avaamaan :) Tuntuu, että kortteilulle ei oikein tahdo nyt jäädä enää niin paljon aikaa kuin ennen, mutta kortteilusta en kuitenkaan luovu!

Mukavaa joulun jatkoa!

Bullukat kirjoitti...

Joo, hieman kortilla ollut minunkin kortteiluaikani, mutta jatkan silti harrastusta. Ensi vuonna vaan täytyy panostaa omaan hyvinvointiin ja edelleen aktivoitua työpaikan löytämisess.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vielä kivasta korttilähetyksestä - en muista laitoinko s-postia!?!
Toivottavasti flunssa ei pääse jylläämään.
Paula