lauantai 21. toukokuuta 2011

Mukava lauantaipäivä

Olen tänään kävellyt paikasta toiseen melkoisia määriä. Hyvää hyötyliikuntaa. Kävin ottamassa vuoden jäsenyyden kuntosalille. Työaikani on haasteellinen, mutta ehkä jotenkin saan organisoitua aikaa treenaamiseen; varsinkin kun kuukausimaksu menee suoraveloituksena treenasi tai ei.

Hesyn kirpputorilta löytyi pari purnukkaa,  Rasmuksen CD sekä reikimusiikkia sekä Hilmalle nämä:


Sammakosta meinasi viidessä minuutissa tulla silmäpuoli. Rajua on Hilman rakkaus :D

Oulunkylän ihanasta, pienestä paperikaupasta ja Hesyn kirppikseltä tarttui mukaan tällaisia kivoja kortteja kokoelmiini:


Lisäksi löysin joitakin kortteja, joita voinen hyödyntää postikorttiringissä muiden iloksi.

Käväisin myös vanhempieni luona kahvilla. Reissaamiseen meni yli kuusi tuntia, joten eiköhän ole aika ryhtyä ruoanlaittoon. Lauantain menuksi ajattelin vuohenjuustosalaattia ja ryppyperunoita. Jälkkäriksi hyvät kahvit kera Möwenpickin saksanpähkinä-vaahterasiirappijäätelön.

Illalla vielä skypetän parin hyvän ystävän kanssa ja sitten voisikin vaan katsoa telkkaria ja ehkä lukea jotain. Eiköhän siinä olisi tämä lauantai pulkassa.

torstai 19. toukokuuta 2011

Keräilijän kannattaa verkostoitua

Keräilijälle on hyötyä samanhenkisistä tutuista. Mikäs sen hauskempaa kuin istua yhdessä ja vaihdella itselle tarpeettomia/tuplakappaleita, kuten tuli taas viime sunnuntaina tehtyä kiiltokuvakeräilijöiden kanssa. Tällä kertaa oli ihan pienimuotoinen kokoontuminen. Ja mm. tällaista ihanaa tarttui mukaan:


Kauniita Agathonin lapsosia sekä


näitä ihania norjalaisia ovaaleja.

Syksyksi on taas suunnitteilla Kiltsutreffit. Tänä vuonna olemme pääkaupunkiseudulla. Mukaan toivotaan uusia keräilijöitä vaihtelemaan/ostamaan ja ihastelemaan muiden kokoelmia.

Myös postikorttikeräilijät ovat verkostoituneet. Posti kulkee korttirinkiläisten välillä. Olen saanut jo kolmelta keräilijältä kuorellisen kortteja. Itsekin olen pari lähetystä laittanut mailmalle. Tällainen korttikuori oli eilen odottamassa, kun tulin töistä kotiin


Kiitos Maarit. Tarkempi läpikäyminen  jää viikonloppuun, kun on enemmän aikaa, mutta pikaisesti selaamalla huomasin, että voittopuolisesti taitaa olla minulta puuttuvia kortteja :)

Olen myös itse ostanut kortteja ja facebookin kautta vaihdellut bulldogginomistajien kanssa koirakortteja, joten vilkasta on ollut. Odottelenkin kesälomaa, jolloin on aikaa enemmän järjestellä ja käydä läpi kortteja. Tämä on niin hauska harrastus :)