lauantai 30. toukokuuta 2009

Kuin jäitä polttelisi

Elämääni suuresti vaikuttava asia ratkeaa ensi viikolla. Päätöksentekoon en itse voi vaikuttaa. Tällä hetkellä olo on kuin jäitä polttelisi. Yritän nauttia ihanasta kesäsäästä, jospa se saisi ajatukset toisaalle. Pääskyset saapuivat muutama päivä sitten. Satakieli laulaa edelleen lähipuistikossa. Nautin siitä ehkä viimeistä kertaa. Puut lähtevät asuntojen tieltä. Kehitys, jota en kannata. Levoton ja ahdistava olo.

maanantai 25. toukokuuta 2009

Kaunis päällys, tappava sisus

Eikös ole upeita nämä vanhat sikarilaatikoiden kuvat? En tiedä, alanko näitä sen vakavammin kerätä, mutta nämä täytyi välttämättä ottaa talteen.

sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Piristäviä asioita

Tällä hetkellä elämäni on stressaavaa, joten yritän saada mielihyvää erilaisista kiinnostavista asioista. Minulle voimaa ja piristystä antavat luonto, kauniit esineet ja mukavat harrastukset.
Kerään postikorttien ja paperinukkien lisäksi myös kiiltokuvia. Viikonloppu meni Espoossa Wee Gee talossa kiiltokuvatapahtumassa, missä tuli tavattua muita keräilijöitä. Kuvassa minun "saalistani". Paljon on uusia kuvia albumeihin laitettavaksi.
Satumetsä mukin päätin hankkia, kun tajusin, että sarja on rajoitetun ajan myynnissä. Viikonloppuaamuina on mukava juoda iso mukillinen kahvia ja surffailla samalla netissä.