lauantai 5. toukokuuta 2012

Viikonloppu, ihmisen parasta aikaa

Kyllä viikonloppua taas odotinkin. Tänään olen käynyt salilla. Sauvoin sinne ja takaisin. Hakenut Hilmalle ruokaa ja tietty itselle myös. Kirjoitellut postcrossingkortteja ja yrittänyt löytää  korttirinkiläisille postia.

Kaupasta ostin tällaista teetä, vielä en ole ehtinyt maistamaan. Tunnen itseni arkisin (lue töissä) stressaantuneeksi, joten täytyypä testata.


Taivaalla näkyy jo nyt aivan ihanan iso täysikuu. Ja tuosta kuulema vielä paranee :)
Ei mulla mitään asiaa oikein ollut, ajattelin vaan postata välillä jotain muuta kuin postikortteja.


Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille toivottelee Hilma söpöläinen.

torstai 3. toukokuuta 2012

Ei kortteilua kummempaa


Olen yrittänyt aktivoitua liikunnan suhteen. Hankalinta asiassa on se, että liikunta on hoidettava ennen töihin menoa. Katsotaan, kuinka tässä käy.

Mielialani on  turhautunut ja vihainen. Töissä asiat ei suju. Jotain tarttis tapahtua, kun muutenkaan ei kiinnosta. Ei saisi olla mitään ylimääräisiä ongelmia työpaikalla. Kävin ennnen töihin menoa lääkärissä ja sieltä tullessa piristin  itseäni käymällä Somsolassa. Ei olisi ollut varaa mihinkään ylimääräiseen, mutta kaipasin jotain kivaa, joten ostin ametistikorvakorut. Kylläpä säihkyvätkin kauniisti :)

Uusia korttitaskuja ostettu, aikapula vaan vaivaa. Paljon on laatikon pohjalla vielä sekalaisia kortteja omaa paikkaansa odottamassa.

Sain korttiringin Pirkolta kuorellisen kortteja, paljon uusia enkeleitä ym.


Ihana suojelusenkeli


Hienot Carl Larssonin ja Jenny Nyströmin kortitLauantaina pitäisi näkyä jättimäinen täysikuu, superkuu. Toivottavasti sää olisi selkeä ja muistaisin ihastella tuota näkyä.

Eipä tässä muuta kuin nauttikaa tulevasta viikonlopusta. Niin mekin Hilman kanssa teemme.