lauantai 7. maaliskuuta 2009

Hilma-neiti vauhdissaHilma (Wheelback's Calypso Queen) on tuonut vauhtia minun ja Kyllin (Admirabull Limited Edition) elämään. Kylli on kyllä toisinaan hätää kärsimässä, kun ei osaa nuorta neitiä komentaa. Kuvan ilme kertoo paljon. Tarvittaessa Kylli menee sänkyyni "piiloon". Vielä ei Hilma sinne osaa mennä, joten turvapaikka on taattu. Onneksi pikku-neiti kasvaa hyvää vauhtia ja kunhan maitohampaat saadaan vaihdettua, varmaan Kyllikin huokaisee helpotuksesta.

Kiinnostavia kuvia

Tällainen kutsu tupsahti postiluukusta muutama päivä sitten. Olen joinakin vuosina käynyt katselemassa tarjontaa ja mm. tällaiset sieltä on tarttuneet mukaan.Pyydän anteeksi kuvien huonoa laatua, kamerani ei ole hyvä.Kummatkin ovat Tea Tikan tuotantoa. Jostain syystä seinilleni eksyvät taulut esittävät melkein aina eläimiä tai luontoa. Muita suosikkejani ovat mm. Mildebergius, Inari Krohn ja Nanna Susi. Valitettavasti kahdelta viimeksi mainitulta en mitään teosta omista. Haaveilen vielä joskus saavani jonkun öljyvärityön seinälleni. Sitä odotellessa täytyy tyytyä grafiikkaan.
Yritän ehtiä näyttelyyn, vaikka lähiviikkoina on erilaisten yhdistysten vuosikokouksia ym. ohjelmaa. Ei kyllä ole oikeastaan varaa mitään hankkia, mutta jospa sitä vain kävisi katselemassa...

tiistai 3. maaliskuuta 2009

Sairastelua


On tullut vielä tänäänkin podettua flunssaa. Päivä on kulunut sängyn pohjalla kuvissa olevan rekvisiitan kanssa. Kasa lukemattomia sisustus- ja naistenlehtiä, tummaa suklaata, teetä, hedelmiä ja päivän postipino. Monta ihanaa kuorta, joissa uusia postikortteja.
Seurana on ollut vanhempi koirani Kylli, jonka ihanaa kuorsausta on rauhoittava kuunnella. Oiva sänkykaveri. Nuorempi ei vielä petiini pääse, joten Kylli nauttii täysin siemauksin etuoikeudestaan.
Ehkäpä huomenna olen jo työkuntoinen, hope so.

maanantai 2. maaliskuuta 2009

In memoriam Nuppu

Tänään on ollut surullinen päivä. Pieni talvikkotyttö pääsi Sateenkaarisillalle kasvaimien uuvuttamana. Valitettavasti muita digikameralla otettuja kuvia ei pienestä ole. Tämän nappasin juuri ennen eläinlääkärille lähtöä. Kuvasta näkyy, että vointi on huono.
Nuppu syntyi loppusyksystä 2006, joten eli melko pitkän elämän. Oli ns. vahinkopoikueesta. Hyvää hyvyyttään uuden kodin talvikoille antanut huomasi, että naaras oli kantavana. Poikasista pienin, joka Nupuksi ristittiin muutti minun luokseni.
Ikävä tulee, kun kukaan ei enää urheile juoksupyörässä ja katsele nappisilmillään :( Kiitos, olit hauska pieni eläin. Eläinlääkäriasema Arkin Maarit Koivistolle myös lämpimät kiitokset. Aina yhtä ammattitaitoisesti hoidettu lopetus.
Duna odottelee tyhjillään. Jospa siihen joku kotia kipeästi tarvitseva jossain vaiheessa muuttaa...

Flunssakin iski. Nukuin koko päivän ja huominenkin taitaa vielä mennä kotosalla lepäillessä. Mutta ehkäpä kaikki tästä vielä iloksi muuttuu.

sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Kirppislöytö

Tuli käytyä Helsingin Eläinsuojeluyhdistyksen kirpputorilla, josta bongasin kuvassa olevan pöytäliinan. Ihanan retro kuosi :) Sopii todella hyvin pikkiriikkiseen keittiööni, jossa väreinä on keltainen ja punainen. Liinaa ei ole vielä pesty eikä silitetty. Pakko oli heti mallata sopiiko käyttötarkoitukseensa.
Muutoin ohjelmassa oli reipas kävelylenkki ja nyt sitten tylsiä kotihommia, imurointia, pyykin pesua ym. Sekä valmistautumista huomiseen työpäivään. Taas uusi työntäyteinen viikko edessä.