perjantai 22. kesäkuuta 2012

Se on mittumaarin aika

Eilen vaihdoin viimeisen kerran työvaatteet ja laskin kassan. Ei ole haikea olo. Kuluneet 2,5 vuotta eivät ole olleet elämäni parasta aikaa. Kiitollinen silti olen siitä, että työ piti minut leivän syrjässä kiinni. Nyt aukeaa uusi ovi. Mitä sen takaa löytyy, aika näyttää.

Sain työkaverilta tällaisen pussukan, juuri mun tyyliä, kun on kierrätysmateriaaleista tehty :)


Juhannuksen aikaan olisi tarkoitus laittaa myös parveke kesäkuntoon. Vihdoin saimme kellarikomeron käyttöön ja eilen veinkin sinne muutossa tarvittuja kasseja ym. jotka olivat parvekkeella väliaikaissäilytyksessä. Ihmettelin, kun ampiaisia pörrää lattiatasolla. Eräs naapuri mainitsi, että miehensä monoista löytyi ampiaispesä. Varovasti aloin tutkia kasseja ja yhdestä löytyi pesä. Nyt porukat ihmettelee, minne koti hävisi ruoanhaku reissulla. Toivottavasti eivät kauaa mun parvekkeella parveile.

Tämän korttiringin Paulalta saamani ihanan kortin myötä haluan toivottaa kaikille oikein ihanaa keskikesän juhlaa :)

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Loppu häämöttää, uusi jo nurkan takana

Elämä on sujunut tasaista tahtia eteenpäin. Ei ole ollut mitään erityisempää raportoitavaa. Jäljellä on neljä herätystä ja Juhannuksen jälkeen aloitan uudessa työpaikassa.

Eilen vietin ihanan päivän Helsingissä, Kaisaniemen puistossa, kuunnellen Hectoria, Rumeria ja tietysti tätä herraa, joka oli suurin syy osallistumiseeni:

http://www.youtube.com/watch?v=oJ92SMorD_o

Sting oli hyvässä vedossa ja oli mukavaa olla "festareilla", jonka ikärakenne oli hieman sanoisinko varttuneempi, eikä ollut mitään kännisekoiluja.

Olemme saaneet jo toisen kellarikomeron putkiremontin jäljiltä käyttöön. Yritän tänään viedä sinne parvekkeelta tavaraa, jotta saisin partsin kesäkäyttöön. Istutuksiakaan ei vielä ole :(

Mukavaa kesän jatkoa teille kaikille. Kirjoittelen, kunhan jotain uutta ilmaantuu.

Tässä äitini kukkapenkin loistoa ihailtavaksenne.