perjantai 6. toukokuuta 2011

Ihanaa, kun viikonloppu tulossa

On ollut väsyttävä viikko. Juuri, kun aloin toipua Kyllin menetyksestä, tuli nuo käsivaivat ja veivät yöunet. Mietin kovasti jonkinlaista elämänmuutosta. Miten saisi työaikoihini mahdutettua jotain säännöllistä liikuntaa. Kunto on nollilla ja vararenkaita on ihan liikaa ilmestynyt vyötärölleni. Uutta potkua ja energiaa pitäisi saada. Kun ei uutta työpaikkaakaan vielä näy eikä kuulu. Tietty kesällä ei juuri rekrytoidakaan työvoimaa :( Huokaus. Onneksi kuitenkin kesäloma edessä, minkä senkin tosin jouduin jälleen kerran pätkimään, kun ei muuta mahdollisuutta muka ollut.


Kyllä tietysti tätä nassua on ikävä edelleen. Hilmakin käy aina ulkoilemasta tultuamme katsastamassa, onko mummeli kauneusunilla sohvalla. Voi mun pientä nököhammasmummelia. Toivottavasti vielä joskus nähdään.

Ja päivän kortit sitten. Tulipa kaksi ihanaa Evalisa Agathonin alias Jaijen korttia. Kiinnostavat minua siksi, kun on piirtänyt paljon kiiltokuvia ja tykkään hänen kädenjäljestään. Näitä on vaan aika vaikea saada, ovat suosittuja.

torstai 5. toukokuuta 2011

Torstain postikorttiannos


Koska tältä päivältä ei ole mitään erikoista kerrottavaa, niin laitetaan sitten päivän kortit esiin. Ylärivissä postista ostamiani Martta Wendelinejä. Keskellä kolme ihanaa, Traderasta huutamaani vanhaa koirakorttia. Rakkaimpana tietysti bulldoggikortti <3 Siilikortti myös samasta paikkasta ja vinkeä possu kesälaitumella tuli erään eläinkorttiringin kautta.

Onneksi huomenna on perjantai. En nukkunut lainkaan viime yönä käden hermopinteen takia. Vieläkin sormet puutuneet. Toivottavasti saan edes hiukan unta.

keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Viikko on kulunut


Tänään tuli viikko Kyllin kuolemasta. Pahin itku  alkaa helpottaa  ja etsimme Hilman kanssa tapaa elää kahdestaan. Hilma on ollut hieman ihmeissään siitä, minne mummeli on kadonnut :( Tänään iloksemme törmäsimme taloyhtiöömme muuttaneeseen bulldoggi-herraan. Hänen rouvansa on muuttamassa perässä, mutta nyt Hilma sai tämän herran jakamattoman huomion ja tykästyi kovasti :)

Olen aktivoitunut postikorttikeräilyssä, pitkästä aikaa. Löysin netistä mielenkiintoisia keräilijöiden sivuja ja pääsin mukaan korttirinkiin, jossa lähetellään toisillemme itselle tarpeettomia, mutta muiden keräilykohteisiin sopivia kortteja.

Sainkin tänään ekan lähetyksen:


Kiitos Kini :) Kuori sisälti voittopuolisesti minulle uusia kortteja, peräti 19 kappaletta. Loput jäävät jemmaan,  jos joku muu niitä tarvitsisi.

Ja tällaisen Huutonetistä hankkimani kasan sain myös tänään:


Ja vielä toisen bulldoggikorttikeräilijän kanssa vaihtokaupoissa tuli tällaiset


 Eli on ollut mahtava postikorttipäivä. Kiva saada muutakin kuin laskuja. Ja tänään postitin postcrossing-kortit ympäri maailmaa, joten kohta sieltäkin tulee takaisinpäin postia.

Pitäisi kai perustaa ihan oma blogi postikortteja varten, mutta kun ei lukijoita tälläkään blogilla montaa ole, täytyy vielä harkita, mitä teen.

Olen muuten kärsinyt taas oudoista nivelongelmista. Sairaslomalla ei koko ajan pysty olemaan, joten katsotaan miten lääkkeiden avulla pärjään. Yöunet ainakin tämän hermopinteen ja säryn kanssa tulee menemään.