perjantai 6. toukokuuta 2011

Ihanaa, kun viikonloppu tulossa

On ollut väsyttävä viikko. Juuri, kun aloin toipua Kyllin menetyksestä, tuli nuo käsivaivat ja veivät yöunet. Mietin kovasti jonkinlaista elämänmuutosta. Miten saisi työaikoihini mahdutettua jotain säännöllistä liikuntaa. Kunto on nollilla ja vararenkaita on ihan liikaa ilmestynyt vyötärölleni. Uutta potkua ja energiaa pitäisi saada. Kun ei uutta työpaikkaakaan vielä näy eikä kuulu. Tietty kesällä ei juuri rekrytoidakaan työvoimaa :( Huokaus. Onneksi kuitenkin kesäloma edessä, minkä senkin tosin jouduin jälleen kerran pätkimään, kun ei muuta mahdollisuutta muka ollut.


Kyllä tietysti tätä nassua on ikävä edelleen. Hilmakin käy aina ulkoilemasta tultuamme katsastamassa, onko mummeli kauneusunilla sohvalla. Voi mun pientä nököhammasmummelia. Toivottavasti vielä joskus nähdään.

Ja päivän kortit sitten. Tulipa kaksi ihanaa Evalisa Agathonin alias Jaijen korttia. Kiinnostavat minua siksi, kun on piirtänyt paljon kiiltokuvia ja tykkään hänen kädenjäljestään. Näitä on vaan aika vaikea saada, ovat suosittuja.

2 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Onpas mainio tuo yläkuva =)
Mun yhdellä kaverilla oli saman tyyppistä vaivaa kädessä, "veti" olkapäästä, puudutti ja särki. Hän kävi hierojalla, ja ottiko kai myös vyöhyketerapiaa. Näistä hän sai apua ja vaiva meni ohi, vaikka tekee nyt tiivistahtista toimistotyötä. Sitä vaan , että ehkä jostakin hieronnasta tms. löytyisi myös sun vaivaasi apua, ettei tarvis jatkuvasti särkylääkkeisiin turvautua? Tiedän kyllä vankasta kokemuksesta, että ihan kaikki tuntuu tylsältä ja masentaa kun on kipua!
Aurinkoista viikonloppua kuitenkin, nautitaan keväästä ja lämmöstä ♥

Bullukat kirjoitti...

Kiitti vinkeistä. Edelleen sormet puutuneet. Hieroja voisi tehdä hyvää, kun vaan sinne pystyisi menemään, kun työajat on ihan syvältä.

Piti yrittää hieman uudistaa tätä blogia, mutta kovin paljon en ehtinyt tekemään.