perjantai 24. kesäkuuta 2011

Hyvää Mittumaaria


Minä ja Hilma toivottelemme kaikille oikein ihanaa ja rauhallista Juhannusta :)

Kauan kaivattu ensimmäinen lomapätkä alkoi. Takana kunnon yöunet ja nyt onkin hyvä miettiä, mitä mukavaa lomalla tekisi.

keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Päivän kortit


Tällaisen suloisen kesäntoivotuskortin sain Tuulalta, joka kuuluu korttivaihtorinkiin. Rakastan Sarah Kay:n kortteja.

Ja tällainen postcrossing-kortti saapui USA:sta


Töissä oli taas piiiiiitkä ja raskas päivä. Onneksi enää yksi herätys ja sitten saa rentoutua.

tiistai 21. kesäkuuta 2011

Vapaapäivä


Jotta ehdin linjasaneerauksesta päättävään yhtiökokoukseen, oli pakko pyytää vapaapäivä. Se onnistui aika helposti, kun korvaa lauantaisen kursseilla olon.
Ehdin äsken tekemään yhden työhakemuksen (taas) ja kohta starttaan salille. Huomenna sitten taas aamuvuoroon, mutta onneksi enää kaksi herätystä ennen lomaa :)

Sain taas ihania kortteja Sannalta







Kiitos, kiitos kiitos. Näyttäisi siltä, että taitavat melkein kaikki olla minulle uusia. Harmi, että korttitaskut on loppu, enkä ehdi niitä tällä viikolla ostaa. Olisi ollut ihana laittaa heti kortit paikoilleen kansioihin :)

Ja vielä yksi ihana juttu. Huomasin, että  hän  tulee Suomeen ja hyvä ystäväni sai varattua meille pääsyliput. Jotain kivaa odotettavaa syksyksikin.

sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Viikko kesälomaan

Kyllä lomaa jo odotankin. On takki ihan tyhjä eikä oikein ole motivaatiota töissä ahertaa. Olen vaihtelevalla menestyksellä ehtinyt käydä kuntosalilla. Hyvä fiilis sen jälkeen, kun on treenit saanut tehtyä.

Käväisin tänään myös Hesyn kirppiksellä, josta tarttui matkaan mm.tällaista:


Mä vaan en voi vastustaa nättejä tasseja, vaikka astioita on yhdelle hengelle jo enemmän kuin tarpeeksi. Toinen asia, jolle en osaa sanoa ei, on kirjat. Tällä kertaa tarttui matkaan lastenkirjoja. Ei kovin hyvä kuntoisia, mutta edullisia ja rahat menivät hyvään tarkoitukseen.



Rakastan Beatrix Potterin kuvituksia, joten näitä kirjoja ei vaan voinut jättää.


Hilma sai pari pehmoa tietysti, kuten aina tuliaisina. Tämän hauskan bulldoggiaiheisen lelun löysin myös, mutta se on tietokonepöydälläni. Tiedän kokemuksesta, ettei se Hilman hampaissa kestä paria minuuttia kauempaa.


Eilinen päivä meni kursseilla (pakko oli mennä, vaikkei kiinnostanut). Tänään kävin kirppiksen lisäksi salilla treenaamassa. Sainkin huhkia yksin - mitä ylellisyyttä.

Nyt kuuntelen Enrique Iglesiaksen tunnelmallista espanjankielistä levyä, joka myös tarttui kirpparilta mukaan. Vatsa kurnii ja odotankin kuumeisesti, että uudet perunat kypsyvät ja laitan tomaatti-basilika-mozzarella salaattia ym. Ja jos sitten jälkkäriksi kaffet ja jätskiä.

Illan ohjelmassa vielä parit työhakemukset, ensi viikon eväsruokien teko ja jos ehtisi vielä jonkin leffan katsoa ennenkuin Nukkumatti kutsuu.

Mukavaa alkavaa uutta viikkoa kaikille!