lauantai 26. marraskuuta 2011

Joulukuuta odotellessa

Eipä näytä talvelta, kun ikkunasta ulos katsoo. Odotan kuitenkin kovasti joulukuuta. Sitä, että töissä selvitään hengissä joulukiireestä ja pitkistä päivistä ja pääsee joulunviettoon aattona vanhempien luo. Joulua en tänne väliaikaiskotiin tee, kynttilöitä ostan ja se saa riittää.
Odotan myös kovasti ensi vuoden vaihtumista. Pääsen keväämmällä omaan kotiin ja olisi tarkoitus pistää elämäntapansa remonttiin. Kutsuttakoon sitä vaikka uudenvuodenlupaukseksi. Näin ei voi jatkua. Työ vie mun energian enkä jaksa mitään. Paino tuntuu nousevan kun ei jaksa/ehdi liikkua ja kun ottaa päähän, lääkitsen itseäni herkuilla, huokaus.

Ostin tällaisen joulukalenterin. Postikorttina tämä onkin ollut jo erään postikorttirinkiläisen sivuilla esillä. Vieläkään ei tosin ole selvinnyt, kenen piirtämä tämä kalenteri on.


Kuuntelen juuri Radio Aallolta Mr. Lordin levyvalintoja. Tykkään tyypistä niin paljon. Ihana, aito persoona. Kaffet on valmiit ja yritän tehdä enkunläksyt, kirjoitella postcrossingkortteja ja ehkä aloittaa joulukorttienkin kirjoittamisen. Josko edes osa menisi siistinä ja ehjänä perille vastaanottajiaan ilahduttamaan. Tekisi mieli boikotoida, mutta kun kortit on mulle rakkaita, niin vielä tahdon yrittää....

perjantai 25. marraskuuta 2011

Postikortit pilalla, tässä vastaus

Jo pitkään postikorttikeräilijät ovat ovat päivittäin laittaneet Itellalle palautetta siitä, että uudet lajittelukoneet pilaavat postikortit. Tämä vastaus oli minusta jo huippu:

"Hyvä asiakkaamme

Kiitos palautteistanne.

Lähetysten vahingoittuminen on harvinaista, mutta tehokkaassa automatisoidussa lähetysten käsittelyssä valitettavasti mahdollista. Suurten postimäärien kuljetuksissa ja käsittelyssä ei voida aina valitettavasti täysin välttyä joiltakin käsittelyn jäljiltä.

Olemme pahoillamme, että palvelumme ei ole tyydyttänyt teitä. Kyse ei kuitenkaan ole virheestä, vaan normaalista koneellisessa käsittelystä syntyvästä jäljestä. Ehtojemme mukaan lähettäjän vastuulla on pakata lähetys niin, että se kestää koneellisen käsittelyn. Jos haluaa suojata postikortin koneellisen käsittelyn jäljiltä, kannattaa kortti lähettää kuoressa.

Pahoittelemme tapahtunutta."


Alkaa olla jo liian paksua.

torstai 24. marraskuuta 2011

Kivaa korttipostia

Postikorttiringin Paula lähetti minulle kuorellisen kortteja. Monta bulldoggikorttia ym. Kuorikin oli ihana, itse askarreltu ja saatekirjeen kulmaan liimattu ihana kiiltokuva. Näki, että on nähty vaivaa ja muistettu minun kiinnostuksen kohteet :)

Tässä parit makupalat kuoren sisällöstä:Hauskoja Zeldan kortteja


ja kaunis Elsa Beskow


ja hauska todellinen bokseri

Työ tympii edelleen, mutta onneksi ollaan jo viikon puoli väli ohitettu ja kohta taas viikonloppu edessä. Tänään olin kampaajalla. Se piristää aina mieltä...

maanantai 21. marraskuuta 2011

Ihana maanantai

Minulla oli vapaapäivä jo ennakkoon joulunajan lauantaityöstä. Kävin hyvän ystäväni kanssa katsomassa Almodovarin Iho, jossa elän. Mielenkiintoinen elokuva. Hyvät näyttelijät, mm. iki-ihana Antonio Banderas (huokaus), hyvä musiikki ja juoni. Oli luksusta istua keskellä päivää elokuvissa. Sitten mentiin shampanjalasilliselle ja kahvilaan haukkaamaan pientä suolaista.

Mä jatkoin vielä Postimuseon Rudolf Koivu -näyttelyyn. Siellä oli myös esillä Apollon jäsenten joulukortteja.

Laitoin taas palautetta Itellalle. Viime viikolla tuli kolme pilalle mennyttä korttia ja tänään jo heti viikon ensimmäinen. Kahdesta kortista toinen pilalla. Ei tästä mitään tule.


Tässä jotain Rudolf Koivun lehtien kansia. Ei tuolla oikein saanut otettua kuvia, kun oli hämärää ja mulla huono kamera.


sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Minne menossa, mitä tekisi?

Olen mietiskellyt mahdottomalta tuntuvaa yhtälöä ikä +50 ja työnhaku. Isken päätäni seinään koko ajan. Miksi yhteiskunnassa ei arvosteta hyvässä kunnossa olevaa, työhönsä sitoutuvaa ja hyvin hoitavaa naista? Miksi palkataan mielummin nuori, valmistunut, joka jossain vaiheessa perustaa perheen ja saattaa olla muutaman vuoden poissa? En tiedä, mitä minun pitäisi tehdä, jotta löytäisin työpaikan, jonka palkalla pystyisi elämään ja jonka työajat eivät vaihtelisi päivittäin, kuten tämänhetkisessä työpaikassani. Alkaa olla ideat, energia ja optimismi kovalla koetuksella. Tympii niin, että en kohta tiedä, mitä teen...

Onko teissä lukijoissa saman asian kanssa painiskelevia? Onko antaa jotain vinkkejä?Ruusutkin vielä kukkivat, vaikka kohta on joulukuu....