keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Mukavaa korttipostia

Työ on taas vienyt kaiken energiani. Jalat ei tahdo kestää, kun koko työaika pitää seistä, lukuun ottamatta ruokataukoa. Nukun huonosti ja liian vähän. Onneksi tämä on vielä lyhyempi viikko ja ensi viikosta alkaen taas kuuden tunnin päivät, kun kolleega tulee lomilta takaisin sorvin ääreen. Yhden työhakemuksenkin olen tehnyt, pitkästä aikaa. Hoen päivittäin itselleni "kohta saan uuden työpaikan". Toivottavasti hokema auttaa.

Olen saanut tällä viikolla kivaa korttipostia. Sannalta tuli ihanan paksu kuorellinen kortteja. Paljon uusia Marleena Ansioita ym. Tällaiset vanhanaikaiset kortit ovat kovasti myös mieleeni:Lemmikkipalstojen eläinkorttipostcrossingin kautta sain tänään tällaisia ihania ruttunaamakoiria:


Olen myös ostellut melko paljon kortteja, sekä itselle että lähetettäväksi. Mm. tällaiset kortit on tullut hankittua itselle:


En varsinaisesti kerää Tenavat-kortteja, mutta Ressut ja Kaustiset ovat tervetulleita. Tästä Ressun pääsiäistervehdyksestä tulee hyvälle tuulelle :)

Mä olen ihmetellyt metsien "hoitamista". Vähät metsiköt ovat kohta mennyttä, kun joka toinen puu kaadetaan ja pientä pajukkoa/nuorta puustoa myös raakataan kovalla kädellä. Minusta tuo on raiskaamista, ei hoitamista. Odottelen aikaa, jolloin edes kymmenet puunrungot korjataan pois. Nyt tutut lenkkipolut ovat kamalassa kunnossa. Joka paikassa lojuu kaadettuja puita. Mä olen puunhalaajakansaa ja sydämeni särkyy, kun puita kaadetaan. Tästä kuvasta ei kovin hyvin saa selvää, mutta tällaista katselen päivittäin Hilman kanssa ulkoillessani
Pari pientä asiaa tehtävä vielä ja sitten nukkumaan, jotta jaksan aamuvuoroon töihin. Pitkä päivä edessä ja illalla Hilman kanssa eläinlääkäriin.