perjantai 2. joulukuuta 2011

Torstain posti

Eipä ollut korttien suhteen torstaipäiväkään pettymys. Tässä päivän saalis:


Yksi postcrossingkortti Venäjältä, erään eläinkorttiringin kautta possukortti, muutamat ostokortit sekä  Kiniltä kivaa korttipostia, josta tässä muutama näyte:


Marleena Ansion kortti, jollaista en ole ennen nähnyt. Hän piirtääkin monenlaisia kortteja.


Tunnelmallinen Jenny Nyströmin kortti


Rudolf Koivu, myös minulle uusi kortti


Ja letkeätunnelmainen Raija Nokkalan kortti

Kiitoksia kivasta postista. Sain monta korttia kokoelmiin.


Tämän hulvattoman Michaeliksen kortin huusin Ruotsista.


Tämä ihana joulukortti tuli eräältä systeeminetin kauppiaalta, joka päätti antaa mulle joululahjaksi kasan kortteja, kiitos Esko.

Kortissa ei ole signeerausta, mutta vaikuttaisi samalta piirtäjältä,  jonka käsialaa on moni AKFH:n/Krügerin kiiltokuva, minulle niitä rakkaimpia. Oikea löytö.


Kiva lumiukkokortti, jonka tekijää en tiedä.


Ihana vanhasta maalauksesta tehty kortti. Mahtava molossikoira etualalla.


Ja kaunis, romanttinen kortti

Kuten kuvista näkyy, pidän kovin monenlaisista korteista ja näin ollen en osaa rajata tiukasti keräilykohteitani. Olen toki listannut erilaisia aiheita, mutta monesti hyvä kuva ja kaunis kortti päätyy kansiooni, vaikka ei olekaan yleensä keräämääni aihetta.

Minulle on siis melko helppo löytää kortteja lähetettäväksi - hyvä näin :)

torstai 1. joulukuuta 2011

Joka päivä postikorttipäivä

Tänään posti toi paksun kuorellisen kortteja. Suurkiitokset korttiringin Pirkolle. Aivan mahtava kuorellinen kortteja. Paljon Vänniä ja Teutoria sekä muita ihanuuksia. Pääsen vasta ensi vuonna tsekkaamaan, mitä uutta tuli, kun näen kotonani odottavat korttikansiot, mutta on sellainen kutina, että uusia kortteja tuli paljon kokoelmaan.

Tältä korttikasa näytti


Lähestyvän joulun kunniaksi poimin sieltä muutaman aiheeseen sopivan kortin näytille


Rakastan vanhoja joulukortteja, joita on kertynyt jo pari kansiollista


ja Heli Pukin korteista tulen aina hyvälle tuulelle :)


Ja mikä parasta, kortit ovat ajalta jolloin lajittelukone ei niitä raastanut ja kun tulivat minulle kuoressa, eivät päässeet uusien lajittelukoneiden kynsiin :)

tiistai 29. marraskuuta 2011

Tiistain korttiposti

Tänään tuli aivan ihana kortti Japanista, ei onneksi ihan pilalla, mutta pinta tässäkin rikkoutunut ja raapimisjäljet. Ei näy kuvassa kovin hyvin. Ei kun taas laittamaan palautetta. Olen päättänyt valittaa IHAN JOKAISESTA kortista. Riivinrauta olen, mutta ei voi mitään.

Tänään oli viimeinen enkuntunti. Jatketaan taas 17.1.2012. Pitäisi olla enemmän aikaa lukea sanastoa ja tutkia lausumisohjeita, mutta kun ei jaksa yhtään mitään. Tämäkin työpäivä vei mehut ihan tyystin. Töistä tullessa oli vajaa tunti aikaa ulkoiluttaa Hilma, haukata jotain ja sitten bussiin. Mä HALUAN uuden työpaikan. Ja olen sen ansainnut ja piste.

Tässä teidänkin iloksenne herkän kaunis kortti, jossa oli myös ihanat postimerkit niin kuin yleensäkin Japanista tulevassa postissa :)


Aamuvuorossa on pitkä ruokatunti, joten ehdin syömään sekä käymään lähistöllä olevassa galleria Mariassa katsomassa ihanaa Talvipuutarha näyttelyä. Pientä piristystä todella hektiseen päivään

maanantai 28. marraskuuta 2011

Viikon ensimmäiset kortit

Viikko alkoi korttipostilla. Ekat postcrossing kortit kotiutuivat Saksasta ja Espanjasta. Valitettavasti kummassakin hankausjälkiä. Eli myös viikon ekat palautteet lähti Itellalle. Jauhan kuin vanha grammari, mutta en vaan hyväksy sitä, että noin suuri osa posteista (tänään kolmesta kortista kaksi) kantaa lajittelukoneen jälkiä mukanaan.Erään netissä pyörivän korttiringin kautta tuli hauska hamsterikortti


ja ostokortteina mm. hauskat autoa ajavat mopsit


 sekä kaunis talvinen Porvoo-kortti. Mun lempikaupunkini heti  Helsingin jälkeen


Tuli myös sähköposti. Erääseen hakemaani työpaikkaan oli tullut 254 hakemusta. Aloittavat haastattelut parin viikon kuluttua, kunhan saavat hakemukset käytyä läpi. Tuntuu siltä, että lottovoitonkin saa helpommin kuin työpaikan. Mutta yritetään silti. Eilen tuli taas tehtyä parit hakemukset...