lauantai 2. heinäkuuta 2011

VuosipäiväTänään tuli kuluneeksi neljä vuotta Mimmin (Admirabull Hell's Belle) kuolemasta. Kuvassa olemme viimeisessä bulldoggien erikoisnäyttelyssä. Vuodet vierii ja niin moni rakkaista on jo siirtynyt Sateenkaarisillalle, mutta ihanat muistot elävät.

Huh hellettä

Alkaa pikku hiljaa rasittaa kova helle. Ei saa nukuttua, ei pysty menemään kuntosalille ja koko ajan nihkeä olo. Lisäksi sain jostain vielä virtsatieinfektion, joten antibioottikuurilla ollaan.

Yritin eilen kiertää hiukan kirppiksiä, mutta en kauaa jaksanut. Jotain pientä ja edullista sentään löytyi.


Tykkään Sarviksen astioista. Tällainen säilytyspurkki löytyi Fidalta. Hinta 1,50 euroa.


Vanha lastenkirja Hesyn perintöpuodista. Ostin kolme lastenkirjaa eurolla.


Tässä kirjassa on ihana mustavalkoinen kuvitus. On vuodelta 1954. Huonokuntoinen, mutta ostin kuvien takia.


Lisäksi yksi kirja, joissa on Kaarina Kailan kuvitus. Pidän kovasti hänen herkistä kuvistaan ja väreistään.

Nyt olisin saanut siivousinspiksen, mutta en tiedä, jaksanko tehdä mitään, kun hiki valuu jo vaikka istuisi paikalla. Huomenna yritän ainakin käydä Hesyn kirpparilla ja katsotaan, voisinko mennä kuntosalille. Siellä ei ole ilmastointia enkä vaan pysty ajattelemaankaan nyt liikuntaa...

Hilman kanssa ei pääse liikkumaan, raukka yrittää koko ajan tunkea itseään parvekkeelle, luullen siellä olevan viileämpää, mutta eihän eteläparvekkeella tällä kelillä voi oleskella. Olen yrittänyt kastella ja pitää pientä tuuletinta Hilman olotilan parantamiseksi.

Hei, mulla ei ole tänään postikorttipostausta. Ihan outoa. Löysin kyllä kirppiksiltä muutaman postikortin korttirinkiläisille, joten enpä laita niitä vielä tähän näkyviin, jotta pysyvät yllätyksenä.

torstai 30. kesäkuuta 2011

Hyvää ja huonoa tässä päivässä

Tänään on ollut sekä hyvä että huono päivä. Jouduin aamulla tilaamaan lääkärin, kun oli sellainen tunne, että pieni, mutta kiusallinen vaiva oli tuloillaan. Ja oikeassa olin, sen labrakokeet osoittivat. Onneksi sain heti antibioottikuurin.

Illalla olin pari tuntia Senaatintorilla mielenosoituksessa, jossa vastustettiin romanialaisten kulkukoirien raakaa tappamista. Tiukkaa asiaa, ihania koiria ja samanhenkisiä ihmisiä. Olin tosin odottanut, että porukkaa olisi ollut paljon enemmän, mutta hyvä edes näin.

Jos kiinnostuit asiasta ja haluat auttaa, vierailepa täällä. Itse olen jo pitkään ajatellut liittyväni jäseneksi ja tänään sen tein.

Siellä oli myös pariskunta, joka vietti hääpäiväänsä. Täytyy sanoa, että hiukan tuli haikea olo. Kun joskus löytäisi sellaisen miehen, jolla olisi samat arvot. Jonka kanssa voisi antaa kodin sitä tarvitsevalle kulkurille. Joka arvostaisi niukkaa, mutta rikasta elämää. Jolle eläimet, taide, musiikki ja kirjat olisivat tärkeämpiä kuin status, raha ja business.


Mm. tällainen hurmaava, kauniisti harmaantunut 14-vuotias koira oli mukana mielenosoituksessa. Mä sitten rakastan vanhoja koiria, niin ihania ja kauniita.Eikä päivää ilman postikortteja. Tällaisen ihanan kortin sain korttiringin Ullalta, kiitoksia :)


Vaihdossa muiden bullikortteja keräävien kanssa sain tällaiset:Kävin myös nopeasti kirjastossa hakemassa varaamani kirjan ja sieltä "ota ja anna "kärrystä löytyi tämä. Tuskin alan reseptejä kokeilemaan, mutta pakkohan tuo oli pelastaa uuteen kotiin.

keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Päivä Porvoossa

Tänään oli vuorossa jokakesäinen Porvoon reissu bussilla hyvän ystävän kanssa. Syötiin, otettiin lasillinen jos toinen ja kierreltiin kauppoja. Muutama tunti kului kuin siivillä. Hieman helle rasitti ja minulla on olkapäät punaisena. Herkkähipiäinen kuin olen. Taidan olla edellisessä elämässäni ollut joku luolien asukki tai olmi.


^ tuolla oli aivan mahtava cappucino ja omenapiirakka, nam.


Syystä tai toisesta ei tullut juurikaan otettua kuvia tänä vuonna, mutta onhan niitä tallella edellisistä reissuista; ei talot paljon muutu.

Kotiin tullessa oli odottamassa ihana korttikuori Paulalta, kiitoksia :)


Ja tällaiset kortit tarttuivat matkaan Porvoosta:


Kaiken kaikkiaan ihana päivä, vaikka olenkin aika poikki. Taitaa ensi yönä uni maistua :)

tiistai 28. kesäkuuta 2011

Toinen lomapäivä

Tänään oli vuorossa kampaajakäynti. Luksusta päästä keskellä päivää kampaajalle ilta seitsemän sijasta. Ja tein pikavisiitin vanhempieni luo.

Posteljooni toi tänään kivoja kuoria, joissa oli kokoelmiin taas uusia postikortteja:

Tällainen lähetys tuli Tanjalta


Kiitoksia, joukoissa on minulle uusia kortteja :)

Ostokorttina mm. tällainen:


Rakastan vanhoja kortteja ja eläinaiheita ennen kaikkea.

Ja koirakorttivaihdoissa tämä:


Kuka voi vastustaa tuota suloista naamaa ja tekstiä?

Ja vielä erään eläinkorttiringin kautta saapui tämä hauska mustavalkoinen kortti:

maanantai 27. kesäkuuta 2011

Ensimmäinen lomapäivä


Vaikka olikin lämmin päivä, oli "pakko" lähteä kaupunkiin hieman vaatekauppoja kiertämään. Puuhaa, josta en kovin paljon pidä, mutta kun vaatekaapista on siivottu niin paljon pois sisältöä, jotain sinne on hankittava lisää. Kyllä oli hirveä ryhävalasfiilis, kun hiki päässä sovittelin vaatteita. Jotain sentään tarttui mukaan. Kuvien laatu on huono.


Eli muutama mekko tuli ostettua, housut ja yläosia. Osa second handia, osa pikkuputiikista ja jotain Sokokselta.