torstai 11. lokakuuta 2012

Kirpputorilöytöjä


Kävin eilen pitkästä aikaa Hesyn kirpputorilla. Rahaa meni 5,50 € ja sillä sain näiden kuvassa olevien tavaroiden lisäksi muutaman postikortin, kaksi puseroa ja Hilmalle lelun, jota neiti mulle koko ajan tuo heitettäväksi, kun kirjoitan tätä :)


Iso, englantilainen lautanen, jonka värit ovat 1970-lukuisen sinapinkeltaisemmat kuin kuvassa. Mulla on astioita kaapit liiankin täynnä, mikä tuli huomattua putkiremontin aikana, kun tyhjentelin kaappeja, mutta tämä oli niin "mun värinen" astia, että lähti mukaan.


Vihreä purnukka, jonka tulevaa sisältöä en vielä tiedä


Pieni suklaarasia, joka sai sisällökseen irralliset kiiltokuvanelkut


Pieni taulu, jota en voinut kirpparille jättää, kun siinä on mun rakastamia syksyn värejä. Olen tänään kulkenut taulun kanssa ympäri huushollia ja yrittänyt löytää sopivaa paikkaa seinällä.
 
Yritän lauantaina saada vapaalipun tuleville Helsingin Kirjamessuille. Täytyisi olla aikaisin jonottamassa, kun Suomalainen Kirjakauppa avataan.
 
Sain tänään hoidettua verokorttiasiankin. Nyt kaikki viralliset asiat on hoidettu. Voin keskittyä päivärahakemusten tekoon ja työpaikan etsimiseen. Eilen tein yhden hakemuksen. Huomaa, että avoimet työpaikat ovat vähentyneet. Harvaan riittää taidot. Mutta eipä masennuta. Nautin jokaisesta päivästä ja luotan ja uskon tulevaan.