tiistai 14. huhtikuuta 2009

Uusia perheenjäseniä


Jostain syystä minua viehättävät kaikenlaiset omituiset otukset kuten akaattikotilot, joita minulla on ollut vuodesta 1987 lähtien.

Nyt oli jäljellä enää yksi. Hain sille tänään seuraksi viisi kodinvaihtajakotiloa. Oikein hyvin hoidettuja kavereita. Kiitos, että sain tarjota uuden kodin.


maanantai 13. huhtikuuta 2009

Minun makuuni pääsiäislammastaTulipa käytyä Haltialassa katsomassa lampaita ja karitsoja noin miljoonan lapsiperheen joukossa. Kuvista tuli valitettavan huonoja. En muista koska viimeksi olen navetassa käynyt. Harmittaa nuo muoviläpyskät lampaiden korvissa.

sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Mieluinen kirjalöytö

Tämä löytyi pilkkahintaan Hesyn kirpputorilta. Ihanan siisti vuoden 1969 painos.
Olisi kiva verrata uudempaan painokseen. Onkohan tehty paljon muutoksia/korjauksia?

Ei ihan vielä kesä


Eilen oli ihanan lämmin päivä. Tein puolentoista tunnin lenkin katsellen luonnon heräämistä. Peipot ovat sankoin joukoin saapuneet, samoin sepelkyyhkyjen tuttu kujerrus kuuluu. Tänään olikin vain muutama lämpöaste. Yskittää ja paleltaa. Ilmeisesti kevätflunssa aikoo iskeä.

Olen vieläkin vienyt linnuille ruokaa. Luonnostakin löytyisi ruokaa, mutta auringonkukansiemeniä on jäljellä. Ja lähistön oravat ovat tietysti saaneet osansa - ilmeisesti runsaan sellaisen - pulleita ovat. Haikeaa kun en tiedä onko tuota lehtoa enää ensi talvena olemassa. Onko kaikki puut jo kaadettu tulevan pientaloalueen vuoksi. En halua edes ajatella asiaa, niin raskaalta se tuntuu.
Tänään näin västäräkin, eli enää vähän, niin kesä on jo ovella.