sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Lomat lepo - arki alkanut

Olen ollut kaksi viikkoa loman jälkeen töissä. Lyhyempiä päiviä, mutta ensi viikosta lähtien taas täyttä päivää, kun sairas- ym. lomia. Vapaa-aika vähenee, mutta tuleepahan muutama euro enemmän rahaa. Sekään ei ole pahitteeksi.

Kotona on vielä paljon järjestelemistä. Tauluista suurin osa vielä evakossa ja koriste-esineille en ole löytänyt paikkaa, kun otin olohuoneesta pienen hyllykön pois. Mutta kaipa nuo joskus paikkansa löytävät....

Kevät tulee kohisemalla - hyvä niin. Sen kunniaksi olen ostanut kotiin tuoreita kukkia:Tämä kevätesikko on hauska. Samaan purkkiin on vahingossa tullut istutettua toistakin väriä :) Ei kyllä mikään helppo hoidettava. Ei saa kastaa liikaa, mutta sitä varoessa menee ihan lötköksi ja sydän syrjälläni odotan, virkoaako vaiko ei.

Jotain muutakin olen sentään ehtinyt tekemään kuin töitä. Olin eilen Suomen Kansallisteatterissa katsomassa "He eivät enää asu täällä". Melko synkeä aihe,  mutta aivan loistavat näyttelijät. Oli ajatuksia ja tunteita herättävä näytelmä.
Korttiringin Sannalta tuli taas ihana "maaliskuun" kuorellinen kortteja, joista laitan esille muutaman:


Tunnelmallinen Harald Widbergin kortti. Pidän näistä kovasti.

Ja sitten vanhanaikaisia kortteja, jotka nekin kiva lisä kokoelmaan:


Sekä Jenny Nystömiltä uusi kortti kansioon:


Sain äsken kirjoitettua melkein kymmenen postcrossingkorttia. Toivon, että menevät siistinä perille ja että maailmalta tulisi minullekin päin vahingoittumattomia kortteja. Olisi harvinaista herkkua...

Nyt täytyy lähteä Hilman kanssa ulkoilemaan ja kaikenlaista kotityötä olisi vielä ehdittävä tämän vuorokauden nimiin tehdä.

Oikein mukavaa uutta viikkoa kaikille!