torstai 10. kesäkuuta 2010

Tavallinen kesäinen torstaipäiväKylli mummeli kellii heinikossa. Flexikin jäi kuvaan mukaan. Toivottavasti tuosta nautinnosta ei ole seurauksena punkkeja, joita olen jo useamman tänä kesänä koirista irrotellut.


Mun oma rakas
Pitäisi tehdä kotitöitä ja valmistautua viikonloppureissuun Mänttään. Mukava, että taas on ohjelmaa tiedossa.

keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Mukava päivä lempikaupungissani
Tulipa ystävän kanssa tehtyä bussilla retki Porvooseen. En koskaan kyllästy tuohon kaupunkiin. Onneksi ei ollut vielä pahin turistisesonki. Sai rauhassa kävellä, käydä putiikeissa, syömässä ja kahvilla. Ihana päivä:) Tuliaisina tällä kertaa  käsin tehtyjä suklaakonvehteja, lakuja ja kylppäriin ihana emalinen saippuakuppi ja ruususaippuaa.
sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Pitkästä aikaa kirppikselläLähdin tänään varta vasten Valtterin kirpputorille, koska siellä oli Kodittomat espanjan koirat ry:lläkin pöytä. Rahaa kerättiin hyvään tarkoitukseen kodittomille espanjalaisille koirille. Löysin sieltä yhden pokkarin sekä ihanan peltirasian. Olen sellaista metsästänyt, kun en omista lääkekaappia ja halusin johonkin kivaan rasiaan laittaa lääkkeet.Sieltä sitten jatkoin Hesyn kirpparille, jossa en ollutkaan käynyt pitkään aikaan. Löytyi pari vaatetta, vanha käsveska, kortteja, Hilmalle uusia leluja ym. ym. Ihastuin tähän kankaaseen, josta tulikin keittiön pöydälle liina:Melkein psykedeelistä ja 1970-lukua, mutta mä rakastan värejä ja tuo liina sopii hyvin, kun keittiön pinnatuolitkin ovat keltaiset.Pieni enkelituikkualusta oli pakko ottaa mukaan. En tosin tiedä, raaskinko siinä tuikkuja edes poltella...Hilma tykkäsi kovasti mm. uudesta narulelusta. Ja tuolikin alkaa kelvata nukkumapaikaksi.