torstai 8. syyskuuta 2011

Hus pois alakulo!

Edelleen on kovin väsynyt, kyllästynyt ja apaattinen olotila. Yritän uskoa parempaan, mutta juuri nyt tuntuvat mustat pilvet löytäneen tiensä pääni päälle. Ei tärppää työpaikan kanssa ja odottavalla kannalla olen mitä YT-neuvotteluista seuraa. Nyt voisi jo kääntyä elämä parempaan suuntaan ja aurinko paistaa vihdoin risukasaan...

No, postikortteja tuli tänäänkin ilahduttamaan masentunutta. Venäjältä sain hauskan kortin, jonka tekijä jää epäselväksi, sillä kortissa lukee vain venäjää. Mutta kiva tämä on:


Ja nämä kivat kortit olen ostanut. Kaksi kaunista Tarja Sennen enkeliä ja hellyyttävä Lisi Martin.Tekisi mieli laittaa tänne blogiin kuvia mun korteista, jotta vaihtureita lähettävät osaisivat hieman ennakoida, mitä mulla jo on. Mutta en oikein tiedä miten sen tekisin. Ja kortteja on niin paljon, että aikaa se tulisi viemään paljon. Hankalaa, kun en omista skanneria, joten jokaisesta kortista olisi otettava valokuva. Jos jollakulla on hyviä ideoita, otan kiitollisuudella vastaan.

Jos joku kerää/tarvitsee Kimmo Pälikön tai Sarah Kay:n kortteja, minulla olisi ylimääräisiä.

keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Väsyttää....

Lieneekö tilanne töissä ja yleinen tyytymättömyys syynä siihen, että olen äärettömän väsynyt. Nukun katkonaisesti eikä aamuisin ole ollenkaan levännyt olo. Meinasin tänään nukahtaa bussiin. Tarvitsisin lisää energiaa.

Kotona oli odottamassa monta kirjekuorta, lisää kortteja :)

Korttiringin Pirkolta tuli mm. nämä ihanat enkelit


Pari uutta Jenny Nyströmiä


sekä uusia Sarah Kay:n kortteja


Myös korttiringin Kiniltä tuli paksu kuorellinen kortteja. Tässä näytille muutama


taas parit uudet Marleena Ansiot. Mistä niitä aina löytyykin, vaikka minulla jo melko paljon hänen korttejaan on.


Hauska Pirkko Koskimiehen kortti ja kaunis Inge Löök.Kaunis vanha joulukortti sekä uusi Lennart Helje kokoelmiin.


Satukorttikokoelmakin sai yhden uuden kortin :)

tiistai 6. syyskuuta 2011

Sateinen, mutta mukava tiistai

Melkein koko päivän satoi vettä, mutta onneksi lakkasi kun tuli kotiinlähdön aika. Oli taas sen verran asiakkaita, etten päässyt lähtemään silloin kun ajattelin ja meni tietysti bussi nenän edestä. Ehdin nippanappa enkuntunnille. Meitä oli vaan kourallinen. Useita etukäteen ilmoittautuneita, mutta eipä paikalla näkynyt. Ehkä ensi viikolla joukko on suurempi, ettei kurssia peruta. Olin aika väsynyt, kun viime yönä näin kamalia painajaisia - juoksin epätoivoissani murhaajaa karkuun. Piristyin kuitenkin tunnilla ja olin tyytyväinen, että jaksoin lähteä.

Kotona odotti ihanan paksu kirjekuorellinen kortteja. Suurkiitokset Maarit. Vaatimattomana hän ilmoitti, ettei ollut itse oikein tyytyväinen keräämiinsä kortteihin, mutta minusta kuorellinen oli aivan mahtava. Hieman liian hämärää tähän aikaan ottaa kuvia, mutta en malttanut odottaa huomista. Muutamia ihanuuksia muidenkin iloksi:


Ihania mustavalkoisia muumeja


Hauskoja Marleena Ansion possuja :)


Mahtava nippu uusia Pirkko Koskimiehiä. Voi harmi,että korttitaskut ovat taas lopussa. En pääse heti laittamaan kortteja kansioon.


Pari kivaa Peppi Pitkätossua. Todella mieluisia....


ja vielä Pekka Töpöhäntä sekä hauskat Maisa ja Kaarina, joita kortteja minulle ei vielä montaa ollutkaan.

Vannoutuneena kiiltokuvakerääjänä en uskonut höyrähtäväni näin pahasti postikortteihin. Ainahan olen korteista ollut kiinnostunut ja ostanut niitä, mutta nyt odotan joka päivä posteljoonia ja toivon saavani uusia kortteja kokoelmaan. Mappipino kasvaa ja tila vähenee, mutta hauskaa on :)

maanantai 5. syyskuuta 2011

Uusi viikko alkoi taas

Maanantaista kun pääsee ohi, alkaa viikko kulua joutuisaan. Minulla on taas 7,30 tunnin päivät, kun ollaan vajaalla. Aamuvuorojakin tulee olemaan. Toivottavasti pärjään, kun alkaa taas olla melkoisen kiire.

Käväisin tänään salilla, vaikka hieman haastavaa olikin lähteä sinne klo 20 jälkeen. Mutta sain kuin sainkin tehtyä pienen treenin. Huomenna alkaa taas enkuntunnit. Ei ole kovin paljon luppoaikaa.

Korttipostiakin tuli. Tällaiset ostokortit Ruotsista. Ihania Lennart Heljejä


sekä Jenny Nyström


Ja nämä  kortit ostin postista. Uusi tuttavuus, Kati Mikkola. Hauskoja ja värikkäitä kortteja. Näistä tulee hymy huulille.

sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Ihan mukava viikonloppu

Olen yrittänyt ottaa rauhallisesti, downshiftata elämääni, jotta jaksaisin paremmin. Eilen hoidin ruokaostokset ja sain tulevaan tilapäisasuntooni avaimet. Vielä en sinne muuta, mutta jos aikaa on, voin pikku hiljaa viedä jo tavaroita.

Tänään oli herätys klo 06.00 kun lähdimme Hilman kanssa näyttelyyn. Tällä kertaa tuli vain EH, mutta ihan hyvällä arvostelulla.


Hilma oli aika villillä päällä, eikä millään meinannut seistä paikoillaan. Kuvan otti Pasi Apajalahti, Hilmiksen kasvattaja.

Kotiin päästiin pian ja otettiin pienet päiväunet. Sitten lähdinkin kävellen salille, treenasin ja kävelin kotiin. Sen jälkeen maistuikin ruoka. Tein jo eilen uunissa juustolla kuorrutettuja kesäkurpitsoja, jotka olivat äitini kasvimaalta. Puhdasta lähiruokaa :)

Näillä eväillä onkin hyvä taas varustautua uuteen työviikkoon. On pidemmät päivät ja yksi aamuvuorokin...