sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Ihan mukava viikonloppu

Olen yrittänyt ottaa rauhallisesti, downshiftata elämääni, jotta jaksaisin paremmin. Eilen hoidin ruokaostokset ja sain tulevaan tilapäisasuntooni avaimet. Vielä en sinne muuta, mutta jos aikaa on, voin pikku hiljaa viedä jo tavaroita.

Tänään oli herätys klo 06.00 kun lähdimme Hilman kanssa näyttelyyn. Tällä kertaa tuli vain EH, mutta ihan hyvällä arvostelulla.


Hilma oli aika villillä päällä, eikä millään meinannut seistä paikoillaan. Kuvan otti Pasi Apajalahti, Hilmiksen kasvattaja.

Kotiin päästiin pian ja otettiin pienet päiväunet. Sitten lähdinkin kävellen salille, treenasin ja kävelin kotiin. Sen jälkeen maistuikin ruoka. Tein jo eilen uunissa juustolla kuorrutettuja kesäkurpitsoja, jotka olivat äitini kasvimaalta. Puhdasta lähiruokaa :)

Näillä eväillä onkin hyvä taas varustautua uuteen työviikkoon. On pidemmät päivät ja yksi aamuvuorokin...

3 kommenttia:

Riitta Sinikka kirjoitti...

Sulla on ollut touhukasta. Ja ihanat herkut!

Tiina Rönnberg kirjoitti...

Ai "vain EH"? :) Mutta sehän on Erittäin Hyvä! Meidän Rapulainen ei ole ikinä saanut sen parempaa ja EH:stakin olisimme jo kovin tyytyväisiä. :)

Bullukat kirjoitti...

^onhan EH hyvä, eikä tietty näyttelytulos muuta minun mielipidettäni Hilmasta suuntaan tai toiseen, mutta SA olisi vielä kivemman värinen nauha :D