torstai 23. syyskuuta 2010

Kirjavinkkejä

Käytän nykyään  kirjaston palveluja enemmän kuin ennen. Varsinkin ns. tietokirjoja tulee lainattua. Tässäpä kaksi vinkkiä; viimeiset vieraat - elämää autiotaloissa (Fagerström/Rasa/Villamo). Mahtavia kuvia sisältävä kirja, joka kertoo ihmisten hylkäämistä taloista. Eläimet ovat ottaneet ne uusiokäyttöön ja talot ovat saaneet uudet asukkaat.

Toinen suositeltava kirja on Sanni Sepon Palsta, joka kertoo viljelyspalstojen elämästä. Tässäkin kirjassa on hyvä kuvitus (niistä kaksi on päässyt blogiini).

Ihan omaksi piti hankkia Anni Nykäsen Mummo-sarjakuva. Jossain blogissa tähän sarjakuvaan tutustuin ja tykästyin. Kun kuulin, että Mummo pääsee ihan kirjojen kansiin, tein tilauksen Sammakko-kirjakaupan kautta. Ensimmäinen painos myytiin heti loppuun. Eilen vihdoin sain oman kappaleeni :)


sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Mukava viikonloppu

Onpa ollut mukava viikonloppu. Lauantaina näin hyvää ystävääni ja ex-työkaveriani, Kisiä. Kävimme herkullisella vuohenjuustosalaatilla ja nautimme lasillisen aitoa champanjaa. Tuli käytyä myös mielenkiintoisissa kaupoissa ostoksilla.

Tänään Hilman kasvattaja, Pasi Apajalahti, kävi ottamassa Hilmasta serttivoittajakuvia. Mukaan tuli myös ns. epävirallisia kuvia, joista osan laitan tänne näytille. Kyllikin pääsi mukaan kuviin :)

Pakinkylän VPK-talolla oli eläinsuojeluaiheinen tapahtuma, jossa kävin ostamassa arpoja, postikortteja ym. Rahat menevät hyvään tarkoitukseen. Samalla reissulla piipahdin vanhempieni luona, kun kulmilla olin. Tänään pitäisi vielä tehdä enkunläksyt. Miten  aina jäävätkin viime tippaan...