torstai 23. syyskuuta 2010

Kirjavinkkejä

Käytän nykyään  kirjaston palveluja enemmän kuin ennen. Varsinkin ns. tietokirjoja tulee lainattua. Tässäpä kaksi vinkkiä; viimeiset vieraat - elämää autiotaloissa (Fagerström/Rasa/Villamo). Mahtavia kuvia sisältävä kirja, joka kertoo ihmisten hylkäämistä taloista. Eläimet ovat ottaneet ne uusiokäyttöön ja talot ovat saaneet uudet asukkaat.

Toinen suositeltava kirja on Sanni Sepon Palsta, joka kertoo viljelyspalstojen elämästä. Tässäkin kirjassa on hyvä kuvitus (niistä kaksi on päässyt blogiini).

Ihan omaksi piti hankkia Anni Nykäsen Mummo-sarjakuva. Jossain blogissa tähän sarjakuvaan tutustuin ja tykästyin. Kun kuulin, että Mummo pääsee ihan kirjojen kansiin, tein tilauksen Sammakko-kirjakaupan kautta. Ensimmäinen painos myytiin heti loppuun. Eilen vihdoin sain oman kappaleeni :)


2 kommenttia:

maarit kirjoitti...

Onkohan autiotaloista kertova kirja samaa kuvitusta kun Hesarin kuukausiliittessä ollut juttu, se oli tosi mielenkiintoinen, täytyypä pistää kirja varaukseen.

Bullukat kirjoitti...

Mä en valitettavasti ole nähnyt Hesarin kuukausiliitettä, mutta saattaa hyvinkin olla sama kirja. Kannattaa tutustua. Kuvat on mahtavia.