sunnuntai 23. elokuuta 2009

Sunnuntaina kaupoilla

Sain kyydin kauppakeskukseen. Hankintalistalla oli muutama tärkeä asia, joista ykkösenä oli mustavalkotulostin. On helpompi tehdä työpaikkahakemuksia, kun voi kotona tulostaa. Jotkut kun haluavat vielä paperisen hakemuksen. Ja toinen pitkään kaipaamani esine on kuvassa. Olen ostanut rentoutus- sun muuta mukavan rauhoittavaa musiikkia. Nyt sain vihdoin hankittua radio-cd-soittimen makuuhuoneeseen. On kiva ennen nukkumaanmenoa lueskella ja kuunnella musiikkia. Lisäksi ostin ruokaostoksia varten ison repun. Entinenkin on aika ok, mutta se on työnantajaltani saatu, enkä kyllä tässä tilanteessa halua kulkea ex-työpaikkani ilmaisena mainoksena. Kumisaappaitakin katselin. Toiveissa oli RM Ratian lyhytvartiset kumisaappaat, mutta niissä oli kumma lesti, tai ainakin minun jalkaani epäsopiva. Vaikka otin pienen koon, ne lonksuivat ja jalka liikkui ylös alas. Harmi, kun olivat niin kivannäköiset. Ja tietysti kynttilöitä ja tuikkuja piti ostaa lisää. Niitä kuluu mahdottomat määrät.

Sunnuntain lemmikkikuvat


Vaihteeksi pari kuvaa koirista. Kylli tapansa mukaan nojatuolissa, alla tänään ostamani uusi fleecehuopa. Nojatuolin kangas on istuinosasta kulunut puhki, joten pitää yrittää peitellä. Onhan tuon päällä mukavan pehmeä istua. Ja Hilma tietysti lempipuuhassaan leikkimässä leluillaan. Taas täytyy ostaa uusia ja heittää vanhoja, rikki purtuja pois.
Olen systemaattisesti hävittänyt akaattikotiloiden munia, joita tulee noin kerran viikossa muutaman ruokalusikallisen verran. Viimeksi säästin muutaman ja katsoin, kuoriutuuko sieltä mitään. Ja kyllähän niitä kuoriutui. Aluksi nuppineulanpään kokoisista kotiloista on tullut jo tuollaisia sormenpään kokoisia. Laitoin juuri lannoittamatonta turvetta likoamaan ja vaihdan kotiloille isomman asumuksen. Nuppiluku noilla limanuljaskoilla taitaa olla jo parinkymmenen luokkaa. Seuraavat munat tuhoan.