lauantai 3. huhtikuuta 2010

Hyvää Pääsiäistä


Ihanaa, kun on aikaa vaan olla. Eilen katselin pois nauhoituksia, jotta saan tilaa digiboxiin. Hilman kasvattajat kävivät ottamassa neidistä kuvia ja sain heiltä narsisseja. En itse ollutkaan ostanut pääsiäiskukkia, kun en kaupoille torstai-iltana enää jaksanut lähteä. Järjestelin hieman kiiltokuva-kokoelmaa kokoamalla irtokuvista arkkeja.


Tässä kuva toisesta hankkimastani uudesta taulusta. Työ on Jaana Heikkisen "Voimaympyrä". Toisesta akvarellista en onnistu saamaan kuvaa, missä lasi ei kiiltäisi.

Päivän pieni ilo; sepelkyyhkyt ovat tulleet. Tuttu kujerrus kuuluu taas ja näköjään kumppania kovasti etsitään.

Oikein mukavaa Pääsiäisen jatkoa kaikille, nauttikaa vapaapäivistä, vaikka sää onkin hieman sumuisen harmaa.maanantai 29. maaliskuuta 2010

Ai, mikä kesäaika????


Kylli on yhtä aamu-uninen kuin emäntänsäkin. Olipa tuskaa saada mummeli irti nojatuolista edes sen verran, että pikaisesti käytiin kadun varressa pisulla. Ei puhettakaan mistään lenkkeilystä.

Eilen oli kiva kiiltokuvakeräilijöiden tapaaminen ja tuli taas muutamia kivoja kuvia kokoelmaan. Innostuin jopa vielä illalla myöhään järjestelemään irtokuviani arkeiksi. Paljon on tehtävää. Innolla odotan Pääsiäistä ja paria ylimääräistä vapaapäivää. Jospa saisin jatkettua kiltsujen kanssa.

Päivän pieni ilo; kampaaja, ihanaa kun saa taas hiuksensa kuosiin.