keskiviikko 17. elokuuta 2011

Voisi jo vaikeudet voittaa

Viimeisen vajaan viikon aikana on ollut isompaa ja pienempää harmia ja ylimääräistä huolta ja vaivaa. Pieni vapaa-aika menee asioita selvitellessä. Nyt saisi jo kääntyä lehti parempaan. Ihan kun tulevassa putkiremontissa ei olisi tarpeeksi mietittävää/järjesteltävää.

En ole ehtinyt kuvaamaan mitään, enkä tekemään mitään. Siispä laitan tämän päivän postista kuvat.

Korttiringin Ritvalta tuli ihana Riikka Juvosen kortti, joka on kuvitusta Tuulia Ahon kirjaan Taikahuilu.


Harmi, että tässä(kin) kortissa on taas Itellan lajittelukoneen vauhtiviivat. Ilmeisesti pitää taas laittaa palautetta, kuten joka viikko.

Ja ringin Paulalta tuli tällainen ihana nimpparikortti.


Elämä olisi todella tylsää ilman postia. Mitäpä jos posteljooni toisi vain laskuja? Minulla on mainoskielto eikä tilattuja lehtiäkään tule montaa,  joten ystävien lähettämät postikortit ovat todellinen ilonaihe.

Onneksi viikko on jo yli puolessa välissä. Vielä olisi yksi aamu- ja yksi "iltavuoro". Sitten onneksi viikonloppu, jonka aikana toivottavasti ehdin tehdä kaiken sen, mikä viime viikolla jäi tekemättä. Aikataulut painavat päälle...

sunnuntai 14. elokuuta 2011

Viikon viimeiset kortit

Viikonloppu on mennyt ihan harakoille. Piti tehdä kaikenlaista, mutta pari päivää sitten saatu suru-uutinen sekoitti pakan. En ole osannut ryhtyä mihinkään. Tunnit ovat vaan kuluneet. Meillä piti olla Hilman kanssa tänään näyttelykin, mutta onneksi kasvattaja oli unohtanut ilmoittaa, joten saatiin vapaapäivä :) Arki-iltaisin on jatkettava, mitä ei tänään ehdi tekemään.

Jaanalta tuli ihana nimpparikortti, kiitos :)


ja korttiringin Ritvalta tuli myös postia, joista tässä ihanimmat esillä:


Kaunis kiiltokuva-aiheinen kortti ja rakasta Rudolf Koivua


Suloinen enkeliaiheinen joulukortti sekä kiva lumiukko. Aihe, jota ei ollut listattuna, mutta jota itse asiassa olen pienimuotoisesti kerännyt. Eli pääsi muiden lumiukkojen ja -akkojen kanssa samaan kansioon.


Ei muuta kuin nokka kohti uutta viikkoa. Elossa ja terveenä ollaan, se on kaikista tärkeintä.