sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Tilannepäivitystä


On kulunut melko pitkä aika siitä, kun viimeksi kirjoitin kuulumisiani. Kaikenlaista on tapahtunut. Aloitetaanpa työasioista. Sain sen osa-aikaisen työpaikan asiakaspalvelussa. Olen pari päivää ollut lähinnä kuunteluoppilaana. Kunhan jouluhässäkästä selvitään, alan opetella uutta työtä. Tunteet ovat jostain syystä ristiriitaiset. Olen kiitollinen työpaikasta, mutta toisaalta paljon pienentynyt toimeentulo ja toisenlainen työ kuin mitä olen tehnyt ja hakenut pistävät mietityttämään. Lisäksi työ on melko iltapainotteista, joten ajankäyttö täytyy miettiä ihan uusiksi. Aika näyttää, mitä tästä tulee. Nyt mennään näillä eväillä eteenpäin.

Hilman jalka on melkein parantunut. Olemme jonkin verran jo lenkkeilleetkin. Pientä ontumista on vielä havaittavissa. Virtaa on neidillä riittänyt ihan kiusaksi asti, huokaus.

Hieman kulttuuriakin on tullut harrastettua. Kävin Postimuseossa katsomassa Joululehdet - lukemista kansalle näyttelyn. Rakastan kaikkea jouluaiheista. Olen kyseisessä paikassa käynyt joskus katsomassa joulukorttinäyttelyn ja nyt siis vuorossa joululehdet. Sillä hetkellä ei ollut muita asiakkaita, joten sain ihan itsekseni kierrellä, katsella kuvia ja kuunnella joululauluja. Kivasti rauhoitti mieltä. Harmi, etten muistanut ottaa kameraa mukaan.

Perjantaina olin kuuntelemassa Nosturissa Raskasta Joulua -konserttia. Minulle eka kerta. Pari entistä työkaveria houkuttelivat mukaan. Ja olikin mielenkiintoinen kokemus. Joululauluja hevimusiikin tahtiin. Pidin kovasti.

Lauantaina kävin aivan ihanan idyllisessä puutalossa myyjäisissä, joiden tuotto meni kodittomien espanjalaisten koirien hyväksi. Mm. tällaista sieltä löytyi:


Eli villasukat, mehiläisvahakynttiöitä, kuusenkoristeita ja joulupussukka. Myyjäisissä oli oikein mukava fiilis ja kuulin juuri, että tuottoakin tuli roimasti. Monia koiria pystytään auttamaan :)

Tähän loppuun vielä kuva Hilmasta uuden lelunsa kanssa. On tuliaisia Hgin Messukeskuksen koiranäyttelystä. Loput lelut paketoidaan joulupukinkonttiin aattoiltaa odottamaan.