keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Syksykin on jo saanut


Aika on kulunut vinhaa vauhtia. Olen virallisesti työtön ja hoidellut asioita TE-toimistossa ym. Nyt odottelen neljä viikkoa päätöstä siitä, saanko karenssia. Todella outoa. Minuthan on irtisanottu koeaikana! En tiedä, koska rahaa alkaa tulla ja paljonko. 
 
Olen hieman pallo hukassa. Väsynyt edelleen. En saa rytmitettyä päiviäni järkevästi, mutta ehkä se tästä vielä selkenee. Työpaikkoja olen katsellut, mutta sopivia ole tullut eteen.
 
Yritän kuntouttaa itseni ja ottaa rauhallisesti. Olen postikortteillut ja pienimuotoisesti harrastanut filateliaa. Eli liotellut kauniita merkkejä ja laitellut keräilykansioihin. Ei mitenkään systemaattisesti kuitenkaan.
 
Liikuntaharrastuksen jatkoa täytyy katsoa. Mulla ei enää ole varaa tuohon yksityiseen saliin :( Ja tietty muutoinkin oltava tarkkana rahan kanssa.
 
Kyllä tämä tästä iloksi muuttuu. Yritän nauttia joka päivästä ja keksiä jotain kivaa. Ehkä tämä pysähdys oli pakko tulla. Viimeiset kuusi vuotta on ollut yhtä YT-neuvottelua ym. Rankkaa on ollut. Nyt on aika voimaantua ja katsoa tulevaisuuteen.
 
 
 
(otin kuvaa sienistä, kun joku utelias tunki nenänsä mukaan kuvaan :D)