torstai 13. lokakuuta 2011

Torstai on toivoa täynnä?

Sain tänään ajattelemisen aihetta ja toivoakseni eväitä tulevaisuutta varten. Kaikki lähtee itsestä ja omista ajatuksista. Miten päästä eroon alakulosta ja tietyntyyppisestä negatiivisuudesta, joka puskee oman positiivisen ja luottavaisen luonteeni läpi? Työmaata riittää, eikä välttämättä  helppoa ole, mutta tasapainoinen, hyvä olo olisi hakusessa. Työnhaun suhteen yritän miettiä muitakin tapoja hakea töitä ja opetella rakastamaan itseäni enemmän. Olen hyvä ja ainutlaatuinen. Juuri tällaisena riitän.
Löysin Kampista eräästä liikkeestä tällaisen ihanuuden. Olen jo pitkään haaveillut buddha-patsaasta ja tällaisesta hiekkapuutarhasta. Nyt ne sattuivat samaan pakettiin


Hyvä ystäväni kävi kylässä. Oli ihana nähdä ja sain häneltä jo ennakkoon synttärilahjankin. Ihanan bulldoggikynttilän sekä kiven (punainen Kalsiitti Meksikosta).  Olen jo pitkään ostellut silloin tällöin erilaisia kiviä. Piti ottaa tänne varakotiin kokoelma, mutta taisin pakata väärään laatikkoon, eivätkä tulleet muuttokuormaan mukaan. Nyt mulla on lahjaksi saatu kivi ja tänään itse ostamani lepidoliitti, joka on kotoisin Brasiliasta. Lahjan mukana oli hauska Zelda Wisdomin kortti

Korttipostiakin on tullut. Kuvat eivät ole kovin hyvät. Sain herlän postcrossingkortin Saksasta


Ja ostokortteina tällaisia kivoja


Kaunis Matti Kodan kortti, jonka tekstikin on osuva
Toivon, että pikku-siskoni suojelusenkelit ovat valppaana. Kuulin juuri, että Balilla on tapahtunut maanjäristys ja hän on siellä lomamatkalla. Olet ajatuksissani Taija, toivottavasti kaikki on hyvin.

tiistai 11. lokakuuta 2011

Muutto ohi!

Täällä sitä ollaan väliaikaiskodissa. Muutto on onnellisesti ohi ja koti pistetty pakettiin. Nyt vaan odotellaan, miten remontin aikataulut pitävät, eli pääsenkö helmikuun alkupuolella takaisin kotiin.

Olen tämän viikon lomalla ja toivon ehtiväni myös hieman tutustua ympäristöön, jossa on paljonkin mielenkiintoista. Näen myös hyvää ystävääni, käyn kampaajalla ym.

Sunnuntaina kävin Hengen ja tiedon messuilla. Harvoja messuja, joissa jaksan vierailla. Mukaan tarttui pari kirjaa sekä mm. kaulakoru. Melko paljon samoja näyteilleasettajia joka vuosi, mutta silti sinne on aina yhtä ihana mennä.

Sohvaa ei otettu muuttokuormaan mukaan (liian painava kannettavaksi kolmanteen kerrokseen), joten Hilman täytyy tyytyä istumaan/nukkumaan nojatuolissa.


Postikin on löytänyt tiensä uuteen osoitteeseen. Sain tänään kauniin postcrossingkortin Malesiasta. Ensimmäinen kortti tuolta.


Ja myös ostokortteja Ruotsista. Koirakortteja tällä kertaa.


Olen kiitollinen pikku-siskolleni, että tarjosi minulle mahdollisuutta muuttaa hänen kotiinsa, kun itse muutti miesystävänsä kanssa yksiin. Monilla on todella vaikeaa löytää remontin ajaksi asuntoa ja joutuvat maksamaan aivan älyttömiä hintoja. Minä olen onnellisessa asemassa, kun sain mukavan asunnon hyvin kulkuyhteyksien varrelta :)