tiistai 11. lokakuuta 2011

Muutto ohi!

Täällä sitä ollaan väliaikaiskodissa. Muutto on onnellisesti ohi ja koti pistetty pakettiin. Nyt vaan odotellaan, miten remontin aikataulut pitävät, eli pääsenkö helmikuun alkupuolella takaisin kotiin.

Olen tämän viikon lomalla ja toivon ehtiväni myös hieman tutustua ympäristöön, jossa on paljonkin mielenkiintoista. Näen myös hyvää ystävääni, käyn kampaajalla ym.

Sunnuntaina kävin Hengen ja tiedon messuilla. Harvoja messuja, joissa jaksan vierailla. Mukaan tarttui pari kirjaa sekä mm. kaulakoru. Melko paljon samoja näyteilleasettajia joka vuosi, mutta silti sinne on aina yhtä ihana mennä.

Sohvaa ei otettu muuttokuormaan mukaan (liian painava kannettavaksi kolmanteen kerrokseen), joten Hilman täytyy tyytyä istumaan/nukkumaan nojatuolissa.


Postikin on löytänyt tiensä uuteen osoitteeseen. Sain tänään kauniin postcrossingkortin Malesiasta. Ensimmäinen kortti tuolta.


Ja myös ostokortteja Ruotsista. Koirakortteja tällä kertaa.


Olen kiitollinen pikku-siskolleni, että tarjosi minulle mahdollisuutta muuttaa hänen kotiinsa, kun itse muutti miesystävänsä kanssa yksiin. Monilla on todella vaikeaa löytää remontin ajaksi asuntoa ja joutuvat maksamaan aivan älyttömiä hintoja. Minä olen onnellisessa asemassa, kun sain mukavan asunnon hyvin kulkuyhteyksien varrelta :)

4 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Mukavaa lomaviikon jatkoa :) Mitenkäs tuo korttien postitus, onko sulla vanhasta osoitteesta postien kääntö eli voiko sillä vanhalla osoitteella postittaa???

Bullukat kirjoitti...

On kääntö, tietty tulee viiveellä posti mulle. Postikorttimappeja ei juurikaan muuttokuormaan mahtunut, mutta onpahan sitten enemmän tutkittavaa, kun taas kotiin pääsen. Vaihturikortit tietty ovat matkassa.

Anonyymi kirjoitti...

IHANA HILMA todella mahtava kuva !
Voi että tuo koira on sitten mun mieleen !

Kiva että asuntoasia on järjestynyt parhain päin.

Terkut Riitta, Hilma fani

Jaana kirjoitti...

Mä muistan sen kadun kun asuin siellä Vallilassa päin silloin ensin kun muutin Helsinkiin. Ainakin ratikat ja bussit kulkee :) ja messukeskus on aika lähellä. Hyvää lomaviikon jatkoa!