torstai 6. lokakuuta 2011

Täällä taas :)

Luulin, etten ehdi tänne ennen muuttoa, mutta päätin kirjoittaa pikaisen tilannetiedotuksen. YT-neuvottelut on tältä erää ohi, mutta jatkoa varmasti seuraa ja pian. Meidän myymälämme saa jatkaa, mutta sitä en vielä tiedä, miten meille työntekijöille käy. Voi olla, että tarjotaan nelituntista päivää, siirretään jonnekin yms. Meidän vahvuutemme on kutistunut muutaman kuukauden sisällä kahdella ja nyt on minimimiehitys, jolla pärjätään, jos kukaan ei ole lomalla tai sairaslomalla. Yhtälö yksi kokoaikainen ja kaksi osa-aikaista EI tule jatkossa toimimaan. Eli vielä asiat on auki.

Tein juuri äsken työhakemuksen nro 130. Alkaa maistua puulta, kun kukaan ei tämän ikäistä huomaa mitenkään, mutta minkäs teet. Pakko hakemuksia rustata ja miettiä, miten löytäisi muita kanavia kuin esim. mol:n sivuilla auki olevat paikat, joita hakee lisäkseni 200-300 muuta työntekijää. Ja joka päivä tulee uusia YT-neuvottelu-uutisia, eli lisää kilpailijoita avoimia työpaikkoja kohtaan.

Sain tänään ekan postcrossingkorttini Itävallasta. Ja ihana onkin. Olen kirjoittanut pitäväni mm. saduista ja tällaisen ihanuuden sain. Pitäis ihan kehystää esim. yöpöydällä pidettäväksi.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa taas !

Tuli mieleeni tosta sun työnhausta
että olethan laittanut CV-netin jossa esittelet itsesi työnantajalle. Sen voi tehdä hyvin vapaamuotoiseksi ja näin saada näkyvyyttä ja erottua muista hakioista !

Terkut Riitta

sini kirjoitti...

Kaunis kortti! Näyttää ihankuin "osalta" korttia jonka olen saanut postcrossingista!

Bullukat kirjoitti...

Minulla on CV mol:n sivuilla ja sitä kautta tuli pari yhteydenottoa, joista ei sen kummempaa tullut.

Jaana kirjoitti...

Kannattaisi ehkä laittaa avoin työhakemus ja cv sua kiinnostaviin firmoihin ja koettaa tulisiko sitä kautta mitään tulosta. Onhan noita paikkoja joita ei ilmoiteta mol:in sivuille. Ei varmaan ota jos ei annakaan..?

Bullukat kirjoitti...

Joo, avoimia hakemuksia olen ajatellut. Iso murhe on se, että mua ei tavoita päiväsaikaan puhelimitse enkä mä voi minnekään soitella.