torstai 6. lokakuuta 2011

Täällä taas :)

Luulin, etten ehdi tänne ennen muuttoa, mutta päätin kirjoittaa pikaisen tilannetiedotuksen. YT-neuvottelut on tältä erää ohi, mutta jatkoa varmasti seuraa ja pian. Meidän myymälämme saa jatkaa, mutta sitä en vielä tiedä, miten meille työntekijöille käy. Voi olla, että tarjotaan nelituntista päivää, siirretään jonnekin yms. Meidän vahvuutemme on kutistunut muutaman kuukauden sisällä kahdella ja nyt on minimimiehitys, jolla pärjätään, jos kukaan ei ole lomalla tai sairaslomalla. Yhtälö yksi kokoaikainen ja kaksi osa-aikaista EI tule jatkossa toimimaan. Eli vielä asiat on auki.

Tein juuri äsken työhakemuksen nro 130. Alkaa maistua puulta, kun kukaan ei tämän ikäistä huomaa mitenkään, mutta minkäs teet. Pakko hakemuksia rustata ja miettiä, miten löytäisi muita kanavia kuin esim. mol:n sivuilla auki olevat paikat, joita hakee lisäkseni 200-300 muuta työntekijää. Ja joka päivä tulee uusia YT-neuvottelu-uutisia, eli lisää kilpailijoita avoimia työpaikkoja kohtaan.

Sain tänään ekan postcrossingkorttini Itävallasta. Ja ihana onkin. Olen kirjoittanut pitäväni mm. saduista ja tällaisen ihanuuden sain. Pitäis ihan kehystää esim. yöpöydällä pidettäväksi.

Kiirettä pitää

Viime kirjoituksesta onkin vierähtänyt tovi. Aika on mennyt työn ja pakkaamisen merkeissä. Lauantaina olisi tarkoitus saada raahattua kaikki mukaan otettava tavara väliaikaismajoitukseen ja seuraavalla viikolla, kun olen lomalla, pakattua kotiin jäävät tavarat ohjeiden mukaisesti, jotta remontti voi alkaa. Taitaa olla viimeisiä, jos ei viimeinen postaus täältä kotoa käsin.

YT-neuvottelut käsittääkseni päättyivät tänään ja huomenna kai saa jotain tietoa tilanteesta.

Korttiharrastus joutuu kärsimään muutosta, sillä en parhaalla tahdollakaan pysty ottamaan kaikkia mappeja mukaan, kun ei ole säilytystilaa. Yritän kuitenkin muistaa korttirinkiläisiä taas lähetyksillä, kunhan pääsen asettumaan aloilleni.

Muutamia uusia kortteja on tullut hankittua. Postista löysin uusia, nukkapintaisia muumikortteja:
Näitä on monta muutakin. Ostin joistakin tuplakappaleet - on taas lähetettävää. Kuvat eivät tee oikeutta korteille.

Postcrossingin kautta sain Venäjältä ihanan bulldoggikortin, jollaista minulla ei vielä ollut:


Ja mm. tällaiset kortit tuli netin kautta ostettua: (ihana Marjolein Bastinin kortti, ja mikä parasta, ei ole taittokortti, kuten niin usein on)


Hauska Kaarina Toivosen lumiukko

Nyt täytynee kömpiä nukkumaan, jotta jaksaa taas huomenna töissä ahertaa. Kovasti jo odotan lomaa, joka toivottavasti ei aivan kokonaan  meni muuttohommissa. Kiva tutustua uuteen ympäristöön. Jännittää hieman, miten Hilma sopeutuu...