tiistai 6. syyskuuta 2011

Sateinen, mutta mukava tiistai

Melkein koko päivän satoi vettä, mutta onneksi lakkasi kun tuli kotiinlähdön aika. Oli taas sen verran asiakkaita, etten päässyt lähtemään silloin kun ajattelin ja meni tietysti bussi nenän edestä. Ehdin nippanappa enkuntunnille. Meitä oli vaan kourallinen. Useita etukäteen ilmoittautuneita, mutta eipä paikalla näkynyt. Ehkä ensi viikolla joukko on suurempi, ettei kurssia peruta. Olin aika väsynyt, kun viime yönä näin kamalia painajaisia - juoksin epätoivoissani murhaajaa karkuun. Piristyin kuitenkin tunnilla ja olin tyytyväinen, että jaksoin lähteä.

Kotona odotti ihanan paksu kirjekuorellinen kortteja. Suurkiitokset Maarit. Vaatimattomana hän ilmoitti, ettei ollut itse oikein tyytyväinen keräämiinsä kortteihin, mutta minusta kuorellinen oli aivan mahtava. Hieman liian hämärää tähän aikaan ottaa kuvia, mutta en malttanut odottaa huomista. Muutamia ihanuuksia muidenkin iloksi:


Ihania mustavalkoisia muumeja


Hauskoja Marleena Ansion possuja :)


Mahtava nippu uusia Pirkko Koskimiehiä. Voi harmi,että korttitaskut ovat taas lopussa. En pääse heti laittamaan kortteja kansioon.


Pari kivaa Peppi Pitkätossua. Todella mieluisia....


ja vielä Pekka Töpöhäntä sekä hauskat Maisa ja Kaarina, joita kortteja minulle ei vielä montaa ollutkaan.

Vannoutuneena kiiltokuvakerääjänä en uskonut höyrähtäväni näin pahasti postikortteihin. Ainahan olen korteista ollut kiinnostunut ja ostanut niitä, mutta nyt odotan joka päivä posteljoonia ja toivon saavani uusia kortteja kokoelmaan. Mappipino kasvaa ja tila vähenee, mutta hauskaa on :)

1 kommentti:

Riitta Sinikka kirjoitti...

Minä rakastan erityisesti Peppi-kortteja!