torstai 19. toukokuuta 2011

Keräilijän kannattaa verkostoitua

Keräilijälle on hyötyä samanhenkisistä tutuista. Mikäs sen hauskempaa kuin istua yhdessä ja vaihdella itselle tarpeettomia/tuplakappaleita, kuten tuli taas viime sunnuntaina tehtyä kiiltokuvakeräilijöiden kanssa. Tällä kertaa oli ihan pienimuotoinen kokoontuminen. Ja mm. tällaista ihanaa tarttui mukaan:


Kauniita Agathonin lapsosia sekä


näitä ihania norjalaisia ovaaleja.

Syksyksi on taas suunnitteilla Kiltsutreffit. Tänä vuonna olemme pääkaupunkiseudulla. Mukaan toivotaan uusia keräilijöitä vaihtelemaan/ostamaan ja ihastelemaan muiden kokoelmia.

Myös postikorttikeräilijät ovat verkostoituneet. Posti kulkee korttirinkiläisten välillä. Olen saanut jo kolmelta keräilijältä kuorellisen kortteja. Itsekin olen pari lähetystä laittanut mailmalle. Tällainen korttikuori oli eilen odottamassa, kun tulin töistä kotiin


Kiitos Maarit. Tarkempi läpikäyminen  jää viikonloppuun, kun on enemmän aikaa, mutta pikaisesti selaamalla huomasin, että voittopuolisesti taitaa olla minulta puuttuvia kortteja :)

Olen myös itse ostanut kortteja ja facebookin kautta vaihdellut bulldogginomistajien kanssa koirakortteja, joten vilkasta on ollut. Odottelenkin kesälomaa, jolloin on aikaa enemmän järjestellä ja käydä läpi kortteja. Tämä on niin hauska harrastus :)

5 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Kauniita nuo ovaali-kiiltokuvat! Miten saat kaikki kortit ym. mahtumaan..jonnekin? Mulla ei näin laaja keräily onnistuisi kun kaikki kaapit ja laatikot on ihan täynnä tavaraa..

Bullukat kirjoitti...

En mä oikein saakaan mahtumaan. Koti on täynnä kirjahyllyjä ja silti tahtoo tila loppua. Mappeja on 76 kpl, vaatimattomasti.

Maarit kirjoitti...

Todella mukava saada uusia jäseniä korttirinkiin, tervetuloa :D

Tuula kirjoitti...

Ihania kortteja olet saanut! Muutamaa täällä ihan kateellisena katselen!

Tuosta kiiltokuvaringistä, miten olette löytäneet toisenne ja missä yleensä tapaatte? Kuulostaa jännältä tuollainen henkilökohtainen miitinki, ettei vaihto ole pelkästään meilin ja postin varassa.

Bullukat kirjoitti...

^enpä huomannut, että oli tullut kysymyksiä. Mä tapasin ensin kasvotusten Mimmun ja sitten tutustuin muihin keräilijöihiin. Yleensä ollaan tavattu Mimmun kotona, mutta tietty voidaan tavata kenen tahansa luona. Kunhan on vaan tarpeeksi pöytätilaa kansioitamme varten. Kivaa touhua tämä keräilyharrastus on.