torstai 3. marraskuuta 2011

Työkuulumisia ym.

Nyt on päällikön kanssa käyty keskustelut. Lopputulema on se, että mun työsuhde jatkuu entisellään toistaiseksi samassa myymälässä ja saman tiimin kanssa kuin ennen. Me sitten paikkaamme yhden kokopäiväisen poislähteneen työpanoksen, eli oravanpyörän vauhti kiihtyy. Kuuden tunnin päivään tulee yksi kymmenen minuutin ruokatauko. Kiirettä pitää, että ehtii syödä. Yleensä syön lämpimän aterian töissä, kun illalla menee 19.30-20.00 välille, ennenkuin saa ruokaa. Jos syön lämpimän aterian tuohon aikaan, ei pysty enää lähtemään liikuntaharrastuksiin. No, katsotaan, miten energia riittää jouluun ja vaalien pyörittämiseen. Työpaikan haku jatkuu mulla tietty koko ajan, mutta hakijoita tulee koko ajan enemmän ja enemmän, kun kuuntelee uutisia YT-neuvotteluista. Yritän kovasti silti pysyä positiivisella mielellä, ja viestittää universumille hyvää energiaa.

Tänään tuli kivaa postia. Korttiringin Ritva muisti minua tällaisella ihanalla kortilla


Ja Ruotsista sain kauniin lumiukkokortin


Ja myös muutama  uusi kiiltokuva on tarttunut kokoelmiin, vaikka olenkin jonkinlaisessa ostolakossa tällä hetkellä, kun rahat eivät riitä edes laskuihin. Ihania nämä antiikkiset kiiltokuvat


Torstai on toivoa täynnä ja huomenna jo perjantai ja viikonloppu edessä. Eiköhän tässä sinne asti jaksella. Tiedossa onkin ohjelmasta vapaa viikonloppu, jonka aion hyödyntää liikunnan ja kotiaskareitten  parissa. Tietty myös skypetellä hyvän ystävän kanssa ja katsoa pari leffaa.

2 kommenttia:

Riitta Sinikka kirjoitti...

Ihania kortteja ja kiiltokuvia! Hyvää huomista perjantaita! Koetetaan jaksella..

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä on työelämä nykyisin kaameeta raatamista, yksi pieni tauko kuuden tunnin aikana tuntuu hurjalta !
Jaksamista sinulle yhä kiihtyvässä oravanpyörässä.
Nauti viikonlopusta, ihanalla Hilma koiralle halauksia.
Terkut Riitta