maanantai 20. helmikuuta 2012

Riemukas jälleennäkeminen

Kävin kotona tyhjentämässä muutaman pahvilaatikon, joista kaivoin esille rakkaat postikortti- ja kiiltokuvakansiot. Oli kiva nähdä ne neljän kuukauden jälkeen. Yritin niitä kirjahyllyyn järjestää, mutta vielä en ihan lopullista paikkaa niille keksinyt, kun uutena kirjahyllyasukkina mulle tuli vinyylilevysoitin ja viritinvahvistin, joille piti löytää tilaa. Vielä mukana olevat kymmenkunta mappia pitää mahduttaa joukkoon ja purkaa yksi korkea laatikollinen kirjoja. Sitten voin siirtyä astioiden purkamiseen. Viikonloppuna olisi tarkoitus päästä takaisin kotiin :)

Mun makkarissa olleet auringon läikittämät vaaleat tapetit sai lähteä. Tilalle tuli vaihteeksi maalia. Makkari on pieni, mutta päätyseinä maalattiin tällaiseksi:


Muut seinät maalattiin harmaalla ja kamalat beiget (entisen asukkaan värivalinta) vaatekaapit, jotka aikoinaan jäi maalaamatta, saivat valkoisen värin. Nyt pitäisikin sitten löytää uudet verhot ja päiväpeite. Entiset verhot olivat keltaiset ja päiväpeite sininen. Eivät oikein enää sovi uuteen värimaailmaan.

Ostokortteina tuli tänään Ruotsista tällaiset vanhat kortit:Vielä pitäisi ratkaista CD- ja DVD-levyjen säilytyspaikka. Löytää yhdistettyyn kirjasto-/koirahuoneeseen pieni kirjoituspöytä ja Hilmalle tuoli ym. Ja akaattikotilot siirtyvät olohuoneen kirjahyllystä keittiöön, kunhan keksin jonkin hyllykköratkaisun asumuksilleen. Väliaikaisesti saavat olla vanhan teakisen tason päällä, kunnes keksin jotain. Eli puuhaa riittää :)

1 kommentti:

Jaana kirjoitti...

Ihanan värinen seinä! Mun lempiväriä :)